Recensie: De geheimen van het winterhuis – Sarah Lark

De geheimen van het winterhuis

Toen ik het persbericht van De geheimen van het winterhuis las, was ik direct verkocht. Dit verhaal klonk zo mooi en bijzonder. Ik mailde Uitgeverij Fontein en ik kreeg het e-book opgestuurd. In mijn recensie vertel ik je meer over dit bijzondere boek. Lees je mee?

Het verhaal van De geheimen van het winterhuis

Hier gaat ‘De geheimen van het winterhuis’ over:

Drie vrouwen – Ellinor, Liliana en Dana – in drie verschillende tijden en drie verschillende landen, gaan op zoek naar de betekenis van familie.

Ellinors wereld stort in als ze er per ongeluk achter komt dat zij en haar moeder niet verwant zijn aan de rest van hun familie. Op zoek naar de waarheid over haar afkomst reist Ellinor van Wenen naar Kroatië en Nieuw-Zeeland, en ontdekt zo een tragisch liefdesverhaal en een groot familiegeheim…

Mijn mening

De synopsis klonk zo mooi en eigenlijk was ik direct geraakt door het verhaal. Het ademt dezelfde sfeer als ‘De Zeven Zussen’-serie en dat legt de lat direct enorm hoog. Toch is dit verhaal anders, want je volgt immers geen zussen, maar drie verschillende vrouwen. De sfeer en het gevoel van de serie komen wel terug in ‘De geheimen van het winter’.

Schrijfster Sarah Lark kende ik nog niet, maar wat heeft zij een mooie en fijne stijl. Ik wil nog meer van haar gaan lezen.

In het begin moest ik even wennen aan alle namen en familiebanden. Het is even uitvogelen hoe het zit. Soms miste het verhaal ook vaart. Hierdoor kabbelde het een beetje voort.

Het is een heel mooi verhaal. Heden en verleden komen op een mooie manier samen. Alle puzzelstukken vallen op zijn plek. De afwisseling tussen heden en verleden is mooi gedaan.

Ellinor is een mooi personage, maar soms wilde ik haar door elkaar schudden. Ze is soms een tikkeltje naïef. De andere vrouwen worden op een mooie manier neergezet.

De geheimen van het winterhuis is een bijzonder verhaal over een tragische familiegeschiedenis.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Fontein voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van De geheimen van het Winterhuis

Auteur: Sarah Lark
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Aantal pagina’s: 448
ISBN ebook: 9789026149207
Prijs ebook: €9,99
ISBN paperback: 9789026149191
Prijs paperback: €22,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge