Recensie: De Schaduwkant van het Verlangen – Anneke Eising

De Schaduwkant van het VerlangenVan schrijfster Anneke Eising kreeg ik haar boek De Schaduwkant van het Verlangen opgestuurd. Een spannende thriller met een interessante cover. Eentje die je eigenlijk niet vaak ziet als cover voor een thriller. In deze recensie vertel ik je meer over het verhaal. Lees je mee?

Het verhaal

“De Schaduwkant van het Verlangen” gaat over Jos. Ze krijgt op haar verjaardag een envelop. Haar wens om er alleen op uit te trekken, wordt beantwoord. Er volgt een bizarre tocht waarin ze geconfronteerd wordt met een dodelijk spel. Ze is soms de wanhoop nabij, maar ze is sterker dan ze dacht.

Mijn mening

De cover is geen typische thriller cover en daarom valt hij direct op. In eerste instantie geeft het je een heel ander gevoel over het boek. De ondertitel “Het mysterie van de verdwenen mannen” doet anders vermoeden. De flaptekst op de achterkant van het boek is niet goed te lezen. De tekst valt soms weg in de achtergrond.

Anneke Eising heeft een hele goede schrijfstijl. Het is vlot en makkelijk geschreven. De karakters van de personen in het verhaal worden heel goed beschreven. Je kunt je een goed beeld vormen van de relaties onderling. De personages zijn interessant

Vanaf de eerste pagina voel je dat er iets staat te gebeuren. De spanning wordt heel subtiel opgebouwd. Het duurt even voor er vaart in komt, maar wanneer het eenmaal loopt, leg je het niet meer weg. Alles komt in een stroomversnelling.

De Schaduwkant van het Verlangen heeft een subtiele spanningsopbouw en de personages zijn goed uitgewerkt.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Anneke Eising voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge