Recensie: De Talisman – Dominique Lap


Tijd voor een vrolijke feelgood! Ik mocht De Talisman van Dominique Lap lezen. In mijn recensie vertel ik je meer over dit verhaal. Lees je mee?

Het verhaal van De Talisman

Britt is een drieëndertigjarige jarige single met een kinderwens. Haar bedrijf staat al jaren op nummer één, maar het gaat steeds slechter. Ze verliest klant na klant, drinkt te veel en is obsessief bezig met rockster Mr. X. Dan krijgt ze door de knappe Milo de kans van haar leven: werken voor Mr. X himself. Als haar obsessie en echte leven door elkaar beginnen te lopen moet ze een keuze maken… voordat ze twee droommannen laat lopen.

Mijn mening

‘De Talisman’ heeft een vrolijke cover. Hij is fris en een beetje speels. Alle elementen op de voorkant komen op een mooie manier terug in het verhaal. Ik mocht het boek ontvangen met een grote lading M&M’s en dat was zo’n leuke toevoeging. Ze spelen ook een leuke rol in het verhaal!

In het begin moest ik even in het verhaal komen. Het komt een beetje traag op gang. Het is een leuk verhaal met leuke personages. Britt is lief, maar wel een beetje naïef. Soms wilde ik haar door elkaar schudden. Toch vond ik haar ook fascinerend. Milo vond ik erg tof!

Dominique Lap heeft een leuke stijl. Het verhaal is vrolijk geschreven en leest gewoon lekker weg. Geen moeilijke woorden of lange zinnen. Het laat je gewoon heerlijk wegzwijmelen. Ik vond het vermakelijk.

Het einde vond ik tof! Het is gewoon rond en helemaal af. Ik houd daarvan! Misschien is het wel een beetje een cliché, maar de vrolijke sfeer maakte veel goed. Ik ben benieuwd waar Dominique Lap nog meer mee gaat komen.

De Talisman is een vrolijke feelgood!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Liefs,

Veronique

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Gegevens van De Talisman

Auteur: Dominique Lap
ISBN paperback: 9789090370347 
ISBN e-book: 9789090370354 

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge