Recensie: De yogaclub – Emma Wolf

De yogaclub
Cover van Loft Books

Het is weer tijd voor een feelgoodboek! Ik las het e-book De yogaclub van Emma Wolf. Door de cover heb ik zin in de zomer. In mijn recensie vertel ik je meer over dit boek. Lees je mee?

Het verhaal van De yogaclub

Hier gaat de ‘De yogaclub’ over:

“Er moet iets gebeuren. We zijn altijd maar bezig. Bezig voor anderen. Bezig met het gezin, met geld, met een baan, met verjaardagen, met mannen. Dat doen we al jaren. En ondertussen vergeten we onszelf. Het wordt tijd dat we iets voor onszelf doen. Iets wat goed voor ons is. Voor ons lichaam. Voor onze geest. Voor ons gevoel.’

In ‘De yogaclub’ van Emma Wolf zitten Vera, Anne en Corine een beetje vast. Ze komen niet meer vooruit in het leven en daarom besluiten ze samen te gaan sporten: yoga. Voor ze het weten komt hun leven in een stroomversnelling. Door de komst van een nieuwe dorpsgenote die alle verhoudingen flink opschudt, worden ze ook gedwongen met andere ogen naar hun eigen relaties te kijken.

Mijn mening

De cover is zo leuk! Je krijgt gewoon zin in het voorjaar. De titel is aansprekend.

In het begin moest ik even wennen. De personages vond ik in het begin een beetje tegenvallen. Ze bleven nogal vlak. Hierdoor kwam ik niet goed in het verhaal.

Wanneer de personages meer diepgang krijgen, wordt het verhaal dynamischer en krijgt het vaart. ‘De yogaclub’ krijgt dan diepere lagen en dat maakt het verhaal leuker en ook herkenbaar voor de lezer.

De drie verhaallijnen zijn leuk, omdat ze zo verschillend zijn. De drie vrouwen zijn herkenbaar voor de lezer en de situaties zijn dit ook. Dit maakt het verhaal tastbaar.

De stijl van Emma Wolf is fijn. Het verhaal is een heerlijk feelgoodboek over vriendschap, maar acceptatie speelt ook een grote rol in dit verhaal. ‘De yogaclub’ laat je achter met een fijn gevoel.

De yogaclub is een herkenbaar verhaal over vriendschap, liefde en acceptatie.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Loft Books voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Je kunt het boek kopen bij Bol.com of bij de lokale boekhandel!

Gegevens van De yogaclub

Auteur: Emma Wolf
Uitgever: Loft Books
ISBN ebook: 9789047205029 
Prijs ebook: €4,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge