Recensie: Denken als Oprah Winfrey – Sentini Grunberg

Denken als Oprah Winfrey
Foto is van Uitgeverij Haystack

Toen ik de catalogus van Uitgeverij Haystack binnenkreeg, viel direct het boek Denken als Oprah Winfrey van Sentini Grunberg op. Ik ben een enorme fan van Oprah Winfrey. Zij is zo’n inspirerende vrouw! In deze recensie vertel ik je meer over het boek. Lees je mee?

Het verhaal

‘Denken als Oprah Winfrey’ is onderdeel van de serie ‘Topondernemers’ en in dit deel worden de geheimen achter het succes van Oprah ontrafeld. Oprah werd beroemd met de Oprah Winfrey Show. Daarna bouwde ze een media-imperium op. Op dit moment is zij de enige vrouwelijke zwarte miljardair in Amerika. Wat kunnen we van haar leren?

De schrijfster van het boek, Sentini Grunberg, is al haar hele leven gefascineerd door Oprah Winfrey. Sentini heeft een videomarketingbureau en begeleidt ondernemers bij hun personal branding.

Mijn mening

In deze Veronique’s Week liet ik al korte video’s zien over mijn enthousiasme over dit boek. De cover is heel tof en springt direct in het oog. De pixelachtige afbeelding van Oprah Winfrey is heel mooi gemaakt en trekt direct de aandacht. Daarnaast heeft het boekje een handig formaat en je kunt hem makkelijk meenemen.

Elk boekje uit de serie ‘Topondernemers’ heeft zijn eigen kleur. In het geval van ‘Denken als Oprah Winfrey’ is het de kleur lichtgroen. Dit geeft het boek een frisse uitstraling. Sommige quotes zijn ook in die lichtgroene kleur gedrukt. Dit leest soms lastig.

Het boek begint met een tijdlijn en dit laat chronologisch de carri├Ęre van Oprah zien. Dit geeft je houvast. In het boek wordt ook aandacht geschonken aan de ‘falende’ projecten van Oprah. Zo worden alle kanten van het leven van Oprah belicht.

Soms worden echter een aantal gebeurtenissen een paar keer herhaald. Daarom krijg je soms geen nieuwe informatie meer.

Sentini Grunberg heeft een hele fijne schrijfstijl. Het is heel praktisch en herkenbaar geschreven.

Denken als Oprah Winfrey is enorm inspirerend!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Haystack voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

3 Replies to “Recensie: Denken als Oprah Winfrey – Sentini Grunberg”

  1. Wat schrijf je goed, Veronique. Ik ben het helemaal met je eens wat je zegt over Oprah en ga het boek meteen bestellen. Goed weekeind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge