Veronique’s Week #10: Drukte & andere bloggers ontmoeten

In Veronique’s Week neem ik je mee in mijn week of klets ik gezellig met jullie.

De vorige Veronique’s Week stopte een beetje abrupt, omdat ik ziek was. Gelukkig ging het vanaf zaterdag stukken beter en inmiddels ben ik opgeknapt. Ik neem je mee in mijn week.

Vrijdag

Ik vond toch nog een verdwaalde foto. Dit was een beetje mijn noodpakket.

Ik probeerde ook wat te lezen, maar kwam er al gauw achter dat het niet lukte. Daarom bekeek ik maar de plaatjes in het tijdschrift.

Zaterdag

Zaterdagochtend ging ik in bad en las ik Ik tel tot tien van Linda Green. Spannend en de plottwist is verrassend!

’s Middags ging ik met vriendlief naar Boekhandel Krings in Sittard, want daar kwamen Yvonne Franssen (Schaduwen) en Mascha Gesthuizen (Halverwege het einde). Zij zouden elkaar interviewen. Heel leuk gedaan! Ik ontmoette ook mijn naamgenootje Veronique van de blog Koukleum en Bryan van de blog De wereld van Bryan. Daarna gingen we ook nog wat drinken en werd het een hele gezellige middag!

Van Yvonne kreeg ik ook nog haar boekje Oma zegt. Ze schreef er iets heel liefs in. En dat raakte me. Het is boekje vol kleine versjes (en ook een beetje wijsheden). Een klein boekje vol liefde!

Zondag

Zondag was een heftige en emotionele dag. Ik ging met pap, vriendlief en een goede vriendin van oma naar de Allerzielenmis in de kerk. Oma’s naam werd voorgelezen en ik stak een kaarsje aan voor haar. Daarna gingen we nog een hapje eten. De dag stond in het teken van oma. Dit zijn de momenten dat ik haar extra mis.

Maandag

Ik ging weer naar stage en ik begon met een halve dag. Ik moest even inkomen, maar uiteindelijk werkte ik nog de hele middag aan iets heel leuks. ’s Avonds ging ik eten bij mam en Tommy vond het wel gezellig!

Dinsdag

Ik ging naar stage en ik kreeg een heel tof aanbod. Ik was heel enthousiast en ik ga er helemaal voor! Ik ga vanaf februari studeren en werken. Een nieuwe uitdaging weer! ’s Avonds zag ik op de parkeerplaats van de Lidl deze mooie lucht.

Bij de Lidl haalde ik een  rode bieten pizzabodem. En mijn hemel… hij vulde enorm! Maar was wel heel lekker.

Woensdag

Ik maakte even een selfie, omdat ik blij was met mijn haren. Het zat zo goed!

Het werd een hele drukke stagedag. Ik knalde als een malle en uiteindelijk kreeg ik alles om half 5 af. Deze dag vergat ik al mijn ’trucjes’ en daardoor sliep ik ’s nachts slecht. Ik maalde en was weer aan het piekeren. Uiteindelijk was ik op donderdagochtend om 5 uur wakker.

’s Avonds kwam ik bij mama en daar was Tommy heel blij om me te zien!

Zo! Dit was mijn week. Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Koop hier de boeken uit het artikel:
Boeken algemeen

2 Replies to “Veronique’s Week #10: Drukte & andere bloggers ontmoeten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge