Veronique’s Week #9: Het Boekenfestijn!

In Veronique’s Week neem ik je mee in mijn week of klets ik gezellig met jullie.

Dit is de week van 25 oktober t/m 1 november! Ik had een hele leuk weekend en ik kocht hele toffe boeken bij het Boekenfestijn. Kijk je mee?

Donderdag 

Ik had een zware stagedag en ik was even de weg een beetje kwijt. ’s Avonds kwam mijn beste vriendinnetje en keken we Expeditie Robinson. Heerlijke rustige avond. Voor ik ging slapen, las ik nog even in het boek over Oprah.

Vrijdag

Vrijdag was een rare dag. Ik werkte onverwachts thuis en dat was ergens heel fijn. ’s avonds begon ik in het boek over Mark Zuckerberg. Inspirerende man!

Bij de Lidl had ik een soeppakket voor pompoensoep gehaald. En hij was zoooooo lekker! Echt een aanrader! Heel erg lekker!

Zaterdag 

Van Conny van Conniesboekkies kreeg ik een heel leuk boek, Bestemming onbekend van Paul Mosier opgestuurd! Binnenkort lees je op haar blog de recensie.

Blijft bijzonder om een boek te krijgen!

Zondag 

Zondag was heel druk, maar heel leuk! Ik begon de dag op het Boekenfestijn in Maastricht. Ik deelde impressie van de dag al op Instagram, maar ik wilde jullie hem toch ook niet onthouden, dus hieronder nog een aantal foto’s! En… uiteraard mijn buit…

Vriendlief was niet mee naar de boekenbeurs, maar ik moest natuurlijk wel even mijn buit laten zien!

En ik kocht de volgende boeken:

  • Ik tel tot tien – Linda Green
  • Een warm weerzien – Elin Hildebrand
  • Midden in de winternacht – Kristin Hannah
  • Op zoek naar altijd – Jennifer Probst
  • Een tip van de sluiter – De Waal & Baantjer

Maandag

Ik had een drukke dag op stage. ’s Avonds ging ik in bad, want ik had het ijskoud. Ik begon in deze van De Waal & Baantjer en ik gebruikte deze heerlijke geurende badolie, Anahata, van Rituals. Helaas, bleef ik het koud houden en dus lag ik op tijd in bed met een kruik en dikke pyama.

Verder zijn er geen foto’s, want ik ben ziek. Ik heb ergens kou gevat en nu ben ik geveld door de griep. Ik vind het altijd lastig om toe te geven dat ik ziek ben. Ik ziek lekker uit.

Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Koop hier de boeken uit het artikel:
Boeken algemeen

3 Replies to “Veronique’s Week #9: Het Boekenfestijn!”

  1. Beterschap Veronique! En wat een leuke boeken heb je gekocht op het boekenfestijn. Ik ben vooral erg benieuwd naar Midden in de winternacht, dat klinkt als het perfecte boek voor op een koude avond.

  2. Wat een interessante boeken heb je gekocht. Ik kende het boekenfestijn nog helemaal niet. Ik maak in de winter ook altijd een aantal keer pompoensoep. Daar ben ik zo gek op 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge