Recensie: Elke werkdag een topdag – Mirjam Wiersma

Elke werkdag een topdag

Van Uitgeverij Haystack kreeg ik het boek Elke werkdag een topdag van Mirjam Wiersma. Ik was direct gecharmeerd door de cover. Hij trok mijn aandacht! In deze recensie vertel ik je meer over dit non-fictie boek. Kun je van elke werkdag een topdag maken?

Het verhaal van Elke werkdag een topdag

Dit staat op de achterkant van ‘Elke werkdag een topdag’:

Ben je ook zo druk? Kom je niet toe aan wat je echt wilt doen? Dan is het tijd om de regie te pakken: reken af met de drukte en creëer ruimte in je hoofd. Doe wat er echt toe doet, zodat je werkdag je voortaan een goed gevoel oplevert.
Mirjam Wiersma, bekend van Zakelijk flirten, testte een jaar lang technieken om meer uit je werkdag te halen. Wat werkt echt? In dit boek deelt ze haar ervaringen, geeft ze het ultieme overzicht in de enorme hoeveelheid onderzoek en adviezen én biedt ze een uniek tien-
wekenprogramma.
Volg het programma en maak ook van elke werkdag een topdag:
• je gaat elke ochtend uitgerust aan de slag;
• je weet elke dag wat er moet gebeuren;
• je kunt elke dag geconcentreerd werken;
• je hebt de ruimte om hét verschil te maken.
Mirjam Wiersma van Helemaal jij is voormalig advocaat en bedrijfsjuriste, en de bedenker van Zakelijk flirten. Tijdens trainingen en presentaties laat ze zien hoe je anderen kunt verleiden om zaken met je te doen of jouw ideeën te omarmen, en hoe je van elke werkdag een topdag kunt maken.

Mijn mening

De cover van ‘Elke werkdag een topdag’ is erg vrolijk en spreekt je direct aan. De vormgeving van het boek is mooi gedaan. Het geel is fleurig. Toch is dit ook een valkuil. Soms staat er witte tekst op een gele achtergrond en dat leest niet fijn. Als je geen goed licht hebt, dan leest dit heel lastig.

Mirjam Wiersma schrijft heel duidelijk. Het is een praktisch boek en je kunt er gelijk mee aan de slag. Naast de tips en de uitleg geeft Mirjam ook een kijkje in haar eigen leven. Ze deelt haar eigen ervaringen en is heel eerlijk. Dit maakt de informatie geloofwaardiger. Toch is de informatie niet helemaal vernieuwend en sommige tips zul je al herkennen. Ik heb mijn eigen tips eruitgehaald.

Er staat veel informatie in over allerlei onderzoeken en andere boeken. Er is een uitgebreide bronnenlijst aanwezig, dus je kunt nog veel meer informatie opslurpen over dit onderwerp. Soms staan er verwijzingen naar de website van Mirjam Wiersma. Dit geeft je de mogelijkheid om nog meer informatie te krijgen.

Elke werkdag een topdag is praktisch en duidelijk. Het helpt je een stapje dichter bij jouw perfecte werkdag.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Haystack voor dit boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

One Reply to “Recensie: Elke werkdag een topdag – Mirjam Wiersma”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge