(Gesloten) Winactie: Elke werkdag een topdag – Mirjam Wiersma

Van Uitgeverij Haystack kreeg ik het boek Elke werkdag een topdag van Mirjam Wiersma. Ben je benieuwd hoe je van elke werkdag een topdag kunt maken? Doe dan mee met de winactie! Van Uitgeverij Haystack mag ik 1 exemplaar weggeven! Doe je mee?

Hoe doe je mee?

Om mee te doen aan deze winactie, laat je een reactie achter met een geldig e-mailadres onder dit artikel.

Deze winactie is gesloten!

Veel plezier!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Haystack voor de samenwerking!

*De recensie van ‘Elke werkdag een topdag’ van Mirjam Wiersma is hier te lezen.

47 Replies to “(Gesloten) Winactie: Elke werkdag een topdag – Mirjam Wiersma”

 1. Voor mij is persoonlijke ontwikkeling heel erg belangrijk, daaarom wil ik dit boek winnen om niet alleen te lezen, maar door juist in praktijk te brengen, door het bestuderen van het boek.

 2. Als ik van elke werkdag een topdag kan maken, dan wil ik best graag zeven dagen per week werken!😁

 3. Lijkt me een heel mooi boek. Ik doe graag mee, want ik wil van elke werkdag een topdag maken.

 4. Ik wil wel van iedere werkdag een topdag maken,benieuwd hoe dat moet. Ik wil het boek graag lezen

 5. Wat zou deze prijs fijn zijn. Volgende week start ik weer na de vakantie. Als medewerker hr pr mt financieel enz. Probeer ik zelf het hoofd boven water te houden en probeer te zorgen dat mensen om mij heen ook positief blijven. Met een positieve instelling bereik je het meest.

 6. Mijn vakantie zit er bijna op.

  Het zou geweldig zijn als ik als afsluiting met dit topboek een goede start kan maken bij mijn nieuw baan.

  Zeker weten dat daarmee vast elke nieuwe werkdag een Topdag wordt!

  Daarom doe ik graag mee met deze leuke actie.

 7. Ik ben er na al die jaren nog steeds niet achter hoe ik elke werkdag een topdag kan maken haha, misschien dat dit mooie boek mij kan helpen! 🙂

 8. Ja heel graag! Heb de laatste tijd een beetje moeite met plezier vinden in mijn werk, misschien helpt dit..

 9. Ik zou dit boek graag willen winnen. Momenteel ben ik een startende leerkracht in het speciaal basisonderwijs. Zoals iedereen weet is de werkdruk daar echt enorm. Soms raak ik de kluts helemaal kwijt en zie ik door de bomen het bos niet meer. Mijn vermoeden is dat dit boek mij hier zeker mee kan helpen.

 10. Nu al dagelijks plezier in mijn werk. Maar als het nog beter kan wil ik dat natuurlijk niet laten lopen.

 11. Ik doe heel graag mee! Ben heel benieuwd naar het boek en wat het voor me kan betekenen.

Comments are closed.