Recensie: Gais – Dick Witte

GaisIn het mooie pakket van Uitgeverij Aspekt zat ook het boek Gais van Dick Witte. En ik kan maar één ding zeggen: wat een inspirerende, indrukwekkende vrouw! Maak je klaar, hou je vast, want ik ben enthousiast over dit boek!

Het verhaal

Gais gaat over Gais Meinsma-Greydanus uit het Friese Jorwert. Dit boek gaat over het levensverhaal van een vrouw vol veerkracht, nuchterheid en spirituele wijsheid. Een vrouw die het leven als een cadeautje ziet, hoewel datzelfde leven ook niet makkelijk voor haar was…

*Ik wil niet te veel verklappen…

Mijn mening

Vanaf de eerste pagina heeft het verhaal over Gais me. En direct voel ik mij geïnspireerd door het verhaal. Wat een powervrouw!

Je leest het verhaal van Gais en wordt meegenomen in een ‘andere’ wereld dan nu. Je leert een ‘andere’ wereld kennen en je krijgt een kijkje in het leven van Gais. Het lijkt alsof ze je persoonlijk toespreekt en je bij haar op bezoek bent met thee en koekjes.

De verhalen (quotes van Gais) worden afgewisseld met de beschrijvingen van Dick Witte. Deze afwisseling was in het begin wennen, maar schept een duidelijk beeld voor de lezer. Het maakt het verhaal compleet.

De schrijfstijl van Dick begint zakelijk, maar ontwikkelt zich als fijne vertelstijl. Sommige zinnen zitten vol details, maar waren niet storend. Ze ondersteunen het verhaal van Gais.

Het leven van Gais is heel indrukwekkend en inspirerend. Een krachtige vrouw die veel meemaakte met veel wijsheid. Haar denkwijze is heel krachtig en heel mooi.

Gais is een verhaal over een powervrouw met veel wijsheid en ervaring.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Aspekt voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

2 Replies to “Recensie: Gais – Dick Witte”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge