Recensie: Hartje herfst – Nora Schenk

Cover van De Verhalenfabriek

Het is weer tijd voor een lekker tussendoortje van De Verhalenfabriek. Hartje herfst van Nora Schenk is een leuke feelgood voor de donkere dagen. Ik vertel je graag meer. Lees je mee?

Het verhaal van Hartje herfst

Lizzy is eigenaresse van een klein boekwinkeltje. Wanneer een grote boekwinkelketen een filiaal opent vlak naast haar boekwinkel, is Lizzy onaangenaam verrast. Ze kan Bram, de arrogante manager van de boekwinkelketen, niet uitstaan. Als het herfstcomité beslist dat Lizzy met Bram moet samenwerken om tijdens de Herfstfair een boekenruilbeurs voor het goede doel te organiseren, baalt Lizzy dan ook enorm. En Bram lijkt ook niet blij. Hij maakt zich snel uit de voeten elke keer als er iets geregeld moet worden. Wat heeft hij te verbergen?

Mijn mening

‘Hartje herfst’ heeft zo’n leuke voorkant! Hij is speels en ademt de herfst. De titel is leuk gevonden. Nora Schenk heeft een fijne stijl. Het leest gewoon heel makkelijk.

Het is een leuk verhaal met een gezellige sfeer. Het heeft een cosy feelgoodgehalte. Kruip lekker met dit verhaal onder een deken en drink een grote kop thee. Het past goed bij de donkere dagen!

Lizzy heeft een eigen boekwinkel en doet dat op haar eigen manier. Ze is een leuk personage. Bram is een leuke tegenhanger. Nora Schenk brengt op een mooie manier diepgang aan in het verhaal. Het wordt hierdoor menselijker en minder statisch.

Ik vond het een leuke kennismaking met Nora en ik ben benieuwd naar meer verhalen!

Hartje herfst is een gezellige feelgood! Ideaal voor de donkere dagen!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of Bruna. Ook te lezen via Kobo Plus!

Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Hartje herfst

Auteur: Nora Schenk
Uitgever: De Verhalenfabriek
ISBN e-book: 9789461098597 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge