Recensie: Het staat in de sterren – Marijke Vos

Het staat in de sterren

Van Loft Books kreeg ik het e-book Het staat in de sterren van Marijke Vos. Ik las al ‘Van Chanel naar flanel’ en dat vond ik een heerlijk verhaal. Ik was heel blij dat het verhaal verderging waar ‘Van Chanel naar flanel’ stopte. In mijn recensie vertel ik je meer over deze novelle. Lees je mee?

Het verhaal van Het staat in de sterren

Dit staat bij de synopsis van ‘Het staat in de sterren’:

De novelle ‘Het staat in de sterren’ van Marijke Vos is de spin-off die verdergaat waar Van Chanel naar flanel eindigde. ‘Het staat in de sterren’ is een aanstekelijke feelgoodroman over de rebelse Miranda, die haar zus Jennifer naar Canada volgt. Deze los te lezen novelle is een spin-off die verdergaat waar ‘Van Chanel naar flanel’ eindigde. Miranda kan alleen maar toekijken wanneer Jennifer naar Rainbow Lake, Canada vertrekt. Door een aantal verkeerde beslissingen in het verleden blijft ze noodgedwongen achter in Nederland. Ze volgt de avonturen van haar zus op de voet, en wanneer ze ervan overtuigd raakt dat haar zus haar hulp nodig heeft, krijgt ze het toch voor elkaar dat ze haar achterna mag. Net als de rust lijkt wedergekeerd in Rainbow Lake wordt er iets gevonden wat mogelijk te maken heeft met de zojuist afgeronde zaak. Jennifer heeft sheriff Branson beloofd zich niet meer in gevaarlijke situaties te mengen, Miranda daarentegen deinst nergens voor terug. Samen met Samuel Pierce, de nieuwe hoofdredacteur van de lokale krant The Rainbow Weekly, gaat ze erop af. Maar hun zoektocht loopt niet helemaal zoals gepland: samenwerken is niet altijd even gemakkelijk als je elkaars tegenpolen bent. Is hij echt zo’n saaie yup, of speelt er meer?

Mijn mening

Ik vond het vorige boek fantastisch en ik was zoooo blij dat er een vervolg kwam. Het vorige boek was zo’n heerlijk verhaal en dat is ook bij ‘Het staat in de sterren’ het geval. Het verhaal is geweldig.

Het verhaal is romantisch en echt feelgood. Misschien is het een tikkeltje ongeloofwaardig en soms gaan dingen wel heel makkelijk. Dat maakte me in dit geval niks uit. Ik kon me verliezen in het verhaal en daar gaat het toch om.

De voorkant past perfect bij het verhaal en de romantische sfeer. Miranda is lastig te doorgronden en ik kreeg niet echt hoogte van haar. Toch ga je wel van haar houden.

Het verhaal is een novelle en ik wilde nog zoveel meer lezen over deze personen en Rainbow Lake. Ik vind dat stadje zo leuk.

Dat einde vond ik zo leuk. Alle puzzelstukken vielen in elkaar. Marijke zette me goed op het verkeerde been.

Het staat in de sterren is een heerlijk romantisch verhaal!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Loft Books voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

One Reply to “Recensie: Het staat in de sterren – Marijke Vos”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge