Recensie: Indigo – Latoya Moirae

IndigoVan Uitgeverij LetterRijn kreeg ik het boek Indigo van Latoya Moirae. Ik was heel benieuwd naar deze young adult. De voorkant vond ik apart en kon ik niet zo goed peilen. In deze recensie vertel ik je meer over dit boek. Lees je mee?

Het verhaal

“Indigo” gaat over de 18-jarige Caro en haar twee beste vrienden, de broers, Nick en Noah. De jarenlange vriendschap tussen hen verandert op het moment dat hormonen een rol gaan spelen. Tijdens een vakantie in Portugal gaat dit een steeds grotere rol spelen en dat blijft niet zonder gevolgen… De vader van Caro heeft andere problemen. Er gebeuren hem steeds vaker vervelende ongelukjes. Op vakantie ontmoet Caro de bloedmooie en mysterieuze Pia, de twee sluiten vriendschap en Caro wordt zich er bewust van waar haar hart ligt. Ondertussen raakt ze ook nog verstrikt in een wraakmissie, gericht op iemand die een jong meisje heeft mishandeld…

Mijn mening

De cover van “Indigo” vond ik apart en eigenlijk helemaal niet passen bij het verhaal. De titel past daarentegen wel heel goed bij het verhaal en is een subtiele verwijzing.

In het begin is het even zoeken hoe de relaties in elkaar zitten, maar uiteindelijk wordt dit wel duidelijk. De gevoelens van alle personages zijn herkenbaar voor de lezer.

Het lijkt in eerste instantie een ‘gewone’ vakantie, maar toch voel je de sudderende spanning. Er staat iets te gebeuren. De proloog houdt de lezer in zijn greep en daarna ben je benieuwd hoe het verder gaat. In het begin is het allemaal vaag, maar langzaam ontvouwt zich een enorm goed verhaal met een nog beter plot.

De thema’s (waar ik niet veel over ga zeggen) zijn interessant en passen perfect in deze young adult.

Indigo is een goed verhaal met een nog beter plot!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij LetterRijn voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge