Recensie: Internet verandert alles – Regien Wiggers

Het boek Internet verandert alles van Regien Wiggers is een boek dat gaat over het internet. Het laat een weerspiegeling van het verleden, heden en toekomst zien. Een mooi stukje geschiedenis over de komst van het internet en wat dat voor ons betekende.

Er wordt ook aandacht geschonken aan het heden. We gebruiken allemaal het internet. Van whatsappen tot aan een ‘slimme’ wasmachine. Overal zit dit stukje techniek in. Tijdens het lezen merkte ik steeds meer op waar internet in zit. Als ik iets deed, merkte ik op: “Hé internet!” Een mooie bewustwording. De toekomst vond ik mooi helder en het gaf je beeld van wat we kunnen verwachten in de toekomst.

Alle denkbare onderwerpen, die te maken hebben met het internet, komen aan bod. Van de Bitcoin tot aan Spotify. In het begin vond ik de opbouw verwarrend, echter, merkte ik later de verbanden pas op. Er zit een logische volgorde in. Het is interessant om overal iets over te leren.

De schrijfstijl is prettig leesbaar en duidelijk. Begrippen worden goed uitgelegd en verdiept. Dit maakte het heel aangenaam. Het boek biedt in een vogelvlucht alles wat je moet weten over het internet.

Opmerking: Ik doe een Hbo-deeltijd Communicatie en Multimedia Design en heb een bovengemiddelde interesse voor sociale media, internet en allerlei andere dingen die te maken hebben met multimedia. Echter is het boek ook goed te lezen voor mensen die dit niet hebben, maar die gewoon meer willen weten. Ik herkende door mijn studie heel veel onderwerpen al en merkte dat ik al enige voorkennis had. Wanneer je geen voorkennis hebt, is dit boek ook goed te lezen!

*Bedankt Regien Wiggers voor dit boek.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge