Recensie: Ragdoll – Daniel Cole

Recensie

Van Bol.com Boeken mocht ik het boek Ragdoll van Daniel Cole lezen en daarna plaatsnemen in de lezersdiscussie. Een hele ervaring vond ik het. Het was mijn eerste leesclub(je) en ik vond het geweldig. Allemaal mensen die tegelijkertijd hetzelfde boek hebben gelezen en daarna mag je praten over datzelfde boek. Hoe tof!

Het boek Ragdoll en mening

Het boek gaat over een rechercheur Wolff. Er wordt een lijk gevonden die bestaat uit verschillende lichaamsdelen van verschillende personen. De ontwikkelingen stapelen zich snel op. Zo komt er een lijstje van mensen die komen te overlijden en op dat lijstje staat ook de naam van Wolff.

Ik ga niet te veel verklappen, want dat zou zonde zijn. Het is een boek dat interessant van opzet is en zeker goede elementen heeft. Het verhaal is origineel en het boek ziet er prachtig uit. De cover is intrigerend en de rug… wauw!!! Toen ik het uit de verpakking haalde, heb ik even de tijd genomen om hem te bewonderen. Tijdens het lezen (papieren versie!) kom je de rode draad tegen. Het geeft je een luguber gevoel en dat is een gevoel dat de rode draad is in het boek.

Hier een linkje naar mijn recensie.

Ragdoll is een aanrader voor thriller-fans!

Ga jij het boek lezen?

Liefs,

Veronique

* SPOILER-ALERT: Hier is de link naar de leesclub. LET OP: hier staan SPOILERS!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.comBookspot en Bruna bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

2 Replies to “Recensie: Ragdoll – Daniel Cole”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge