Recensie: Lust & Structure – Mariëlle Brouwer

Lust & StructureVan Mariëlle Brouwer kreeg ik een vooruitleesexemplaar van Lust & Structure. Dit boek verschijnt vandaag (1 mei 2018). Ik mocht het al eerder lezen en vandaag vertel ik je meer over dit boek en geef ik mijn mening. Lees je mee?

Het verhaal

“Lust & Structure” gaat over Noah en Poppi. Ze hebben al een tijdje een seksrelatie, maar Noah wil meer. Hij is zijn hart verloren aan Poppi en wil laten zien dat hij er voor haar is en voor haar kan zorgen. Poppi heeft genoeg aan zichzelf en heeft daar geen man bij nodig. Een gebroken hart kan je kapot maken.

Dan wordt de grond onder Noahs voeten geslagen en komt hij erachter dat hij niet voor iedereen kan zorgen. Poppi komt erachter dat het misschien niet beter is om alleen te blijven en je misschien toch je hart moet verliezen. Wat dan?

“Lust & Structure” maakt deel uit van de “Structure”-serie. Dit is het derde verhaal in deze serie.

Mijn mening

Dit was mijn eerste kennismaking met de serie “Structure”. En het verhaal is los van de andere verhalen te lezen. Het is misschien leuker om de hele serie achter elkaar te lezen.

Mariëlle Brouwer heeft een fijne schrijfstijl. Er zitten een aantal seksscènes in, maar het is niet ordinair, vulgair of grof. Het past gewoon bij het verhaal en de schrijfstijl van Mariëlle. Je leest afwisselend vanuit het perspectief van Noah of Poppi en die afwisseling maakt het leuk. Als lezer weet je hierdoor de gedachten van zowel Noah als Poppi. Dat zorgt voor iets extra’s.

Naast het feelgood- en het romantische gevoel van het boek, is er ook plek voor heftige gebeurtenissen en veel gevoel. Toch ligt hier niet de nadruk op. Het hele verhaal is in balans.

Voor mijn gevoel gaat soms de tijd te snel in het boek. Soms doet het leven in het boek een tikkeltje eenvoudig aan, maar het feelgood-gevoel maakt veel goed.

Lust & Structure is romantisch, feelgoodboek met fijne personages en een leuk verhaal!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Mariëlle voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

2 Replies to “Recensie: Lust & Structure – Mariëlle Brouwer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge