Recensie: Marlistories

MarlistoriesOp Facebook kwam ik een bericht van Marieke Frankema tegen. In het bericht vertelde ze over Marlistories. Marlistories is een digitaal boekenbox-abonnement en je ontvangt elke week/maand een nieuwe aflevering in je mailbox. Ik kreeg de eerste ‘box’ van Marieke in mijn mailbox en ik deel graag mijn mening met jullie.

Wat is Marlistories?

In één jaar tijd ontvang je een boek in afleveringen (wekelijks of maandelijks). Elke keer krijg je leuke extraatjes, zoals filmpjes, de audioversie van het verhaal of inspiratie. Na één jaar is het boek compleet en krijg je het complete e-book opgestuurd of wordt het fysieke boek tegen de verzendkosten opgestuurd.

Er is keuze uit drie abonnementen/boxen: Sprankels, Verblind, Dansen tot de zon komt en De echo van de regenboog.

*Wil je meer informatie over prijzen etc.? Op de site van Marlistories is meer informatie te vinden.

Mijn box: Sprankels

Ik koos voor de box “Sprankels”. Dit is een verhalenbundel en bestaat uit twaalf verhalen. Ik kreeg de eerste aflevering in mijn mailbox en daarbij hoorden verschillende goodies, zoals het verhaal in audioversie, kijktips op Netflix en extra achtergronden over het verhaal. De eerste aflevering heet “Balans”.

Mijn mening

Het verhaal Balans (kort verhaal)

Je krijgt het verhaal in je mailbox en het ziet er verzorgd uit. Alleen jammer dat het zo’n lap tekst is. Het leest een beetje onhandig.

Het verhaal zit goed in elkaar en je voelt de spanning. De schrijfstijl van Marieke is heel fijn! Balans is een mooi verhaal vol fantasie.

Goodies

Ik vind de goodies een leuke toevoeging en het geeft extra verdieping aan het verhaal. Hoewel het bij mij meer om het verhaal draait.

Ik vind het concept van Marlistories heel tof en je creëert met de box even een momentje voor jezelf.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Marieke voor je samenwerking!

*Deze box is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensies vind je hier.
*Deze recensie maakt onderdeel uit van een samenwerking. Meer informatie    over samenwerkingen is hier te vinden.

4 Replies to “Recensie: Marlistories”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge