Recensie: Meer verdienen met je webshop – Astrid van der Made

Meer verdienen met je webshop

Van Uitgeverij Haystack kreeg ik het boek Meer verdienen met je webshop van Astrid van der Made. Een non-fictie boek waar ik nieuwsgierig naar was. In mijn recensie vertel ik je meer over dit boek. Lees je mee?

Het verhaal van Meer verdienen met je webshop

Dit staat op de achterkant van ‘Meer verdienen met je webshop’:

Online winkels worden steeds populairder. Toch stoppen elk jaar duizenden webwinkeliers omdat ze te weinig verdienen. Wil jij wel slagen? Lees dan in dit boek hoe je je webshop op de kaart zet en voldoende verkoopt. In dit boek krijg je van e-commerce-expert Astrid van der Made het stappenplan waarmee je een winstgevende webwinkel kunt opzetten. Lees hoe andere webwinkeliers hiermee een succes hebben gemaakt van hun webshop en profiteer van alle tips:
• Hoe je veel meer klanten krijgt, zonder te strooien met kortingen
• Hoe je concurrenten achter je laat, zelfs als zij precies dezelfde producten verkopen
• Welke slimme omzetverhogers er zijn, waardoor klanten meer geld uitgeven
• Hoe je van klanten fans maakt, zodat zij jouw webwinkel aanbevelen bij hun vrienden
• Hoe je duizenden potentiële klanten bereikt, zonder te adverteren

Mijn mening

‘Meer verdienen met je webshop’ is ontzettend duidelijk en praktisch. Met het stappenplan kun je direct aan de slag. Je krijgt gewoon zin om een webshop te beginnen. Het is inspirerend en motiverend.

De mooie, verzorgde vormgeving viel me direct op. De vormgeving versterkt het verhaal en de informatie. Het zet de puntjes op de i.

De interviews met verschillende ondernemers geven dit boek iets extra’s. Het is meer dan informatie op een rijtje met een handig stappenplan. Het motiveert ook en laat de verschillende kanten van het houden van een webshop zien.

Sommige dingen zullen voor de hand liggen en zul je al kennen. Het is goed dat Astrid van de Made de basis bespreekt. Daarna ga Astrid een stukje verder en gaat ze dieper op de ‘stof’ in.

Astrid van der Made heeft een fijne, praktische stijl. De downloads die bij het boek horen, kun je online vinden. Dit geeft het boek nog meer verdieping.

Meer verdienen met je webshop motiveert en inspireert om een webshop te beginnen! Het is praktisch en meer dan een stappenplan.

Ben je enthousiast over dit boek? Vanmiddag komt er iets leuks online met dit boek!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Haystack voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge