Recensie: Mijn huishouden met Boef – Rabarbara

Mijn huishouden met BoefVan Rabarbara kreeg ik haar boek Mijn huishouden met Boef. Wat direct opviel, was de opmerkelijke cover. Het leek wel een kindertekening. Dit maakte me nieuwsgierig naar het verhaal. In deze recensie vertel ik je meer over het boek. Lees je mee?

Het verhaal

“Mijn huishouden met Boef” is een e- boek vol verhalen/columns over het hebben van een huishouden van Jan Steen. Het is een boek vol zelfspot.

Mijn mening

Ik moest heel erg lachen om de eerste quote van Rabarbara  op pagina 3 en het voorwoord liet me glimlachen. De zelfspot van Rabarbara is heel goed. Het geeft het boek een humoristisch tintje.

De schrijfstijl van Rabarbara is fijn. Je merkt het taalgevoel direct op. Er wordt echt gespeeld met woorden. Ik vind dat persoonlijk heel leuk en ik kan daar van genieten.

Het boek bestaat uit allemaal columns over het huishouden van Rabarbara en Boef. Sommige situaties zijn heel herkenbaar en zullen je laten glimlachen. Je krijgt een kijkje in het huishouden van iemand anders.

De vormgeving van het boek had beter gekund. De cover is opmerkelijk, maar past niet goed bij het boek.

Mijn huishouden met Boef is een boek vol herkenbare verhalen en sommige verhalen laten je lachen.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Rabarbara voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge