Recensie: Not in love with the drummer – Sandy van Loon

Not in love with the drummer

Ik lees niet vaak Engelse boeken, omdat ik niet zo goed ben in de Engelse taal. Toen mijn schoonmama vertelde over haar collega Sandy van Loon en haar Engelse boek Not in love with the drummer, was ik erg nieuwsgierig. In deze recensie lees je meer over het boek! Lees je mee?

Het verhaal van Not in love with the drummer

Dit staat op de achterkant van ‘Not in love with the drummer’:

This is a love story about a famous musician, André, and a single mother. André, a drummer, can’t ask her out on a regular date due to his hectic schedule; he is on tour and will be leaving the town where she lives. She, on the other hand, rejects him. This makes the drummer do something drastic, ultimately leading to frustrations and misunderstandings. Will he be able to win her heart? Or will he fail?

Mijn mening

*Even vooraf: ik schrijf mijn recensie gewoon in het Nederlands en het feit dat de schrijfster een collega van mijn schoonmama is, heeft geen invloed op mijn mening. 🙂 Dan nu snel verder met de recensie!

Het duurde even voor ik in het verhaal van ‘Not in love with the drummer’ zat. Dit heeft te maken met de stijl van Sandy van Loon. Ik vond het ritme van de woorden niet altijd even lekker lopen en dat werkte voor mij afleidend.

‘Not in love with the drummer’ is een heerlijk wegdroom-en-zwijmel-verhaal. Het is ultiem romantisch. En eigenlijk is het precies wat je verwacht. Misschien een tikkeltje voorspelbaar, maar dat is niet erg.

Soms lijken bepaalde gebeurtenissen uit de lucht te vallen. Ik raakte hierdoor afgeleid en ik ging mezelf vragen stellen. Het zoontje vond ik te schattig en hij stal mijn hart in het verhaal. De andere personages vond ik een tikkeltje vlak.

De cover past perfect bij het verhaal. Hij is goed gekozen. Dat de ‘o’ hoort bij het drumstel vind ik leuk gevonden. Ik houd van die kleine details op een cover.

Not in love with the drummer is een heerlijk wegdroomverhaal. Het is ultiem romantisch!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Sandy van Loon voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge