Recensie: Meer dan ooit – Marina Folkers

Meer dan ooit!

Er kwam al een artikel online op 15 oktober over het boek Meer dan ooit van Marina Folkers. Ik maakte o.a. een video over de unboxing van dit boek. In mijn recensie vertel ik je meer over dit heerlijke feelgoodverhaal. Lees je mee?

Het verhaal van Meer dan ooit

Dit staat op de achterkant van ‘Meer dan ooit’:

Enige tijd na de dood van haar man doet Lucie een schokkende ontdekking. Ze neemt ontslag en gaat impulsief naar Frankrijk, op zoek naar haar oude liefde David. Maar David zit helemaal niet op haar te wachten.

Mijn mening

Ik ben verliefd geworden op de fijne stijl van Marina Folkers. Het is beeldend zonder te veel details. In ‘Meer dan ooit’ droom je weg naar Frankrijk. Je rook bijna de croissants. Het is een heerlijk romantisch verhaal. Een echte feelgood!

Naast de romantiek en de overdosis liefde zit er ook een diepere laag in het verhaal. Dit geeft het verhaal een extra dimensie en tilt het verhaal naar een hoger niveau.

De personages, David en Lucie, zijn zo leuk! In het begin moest ik wennen aan David, maar hij groeit in het verhaal. Lucie is een herkenbaar personage en zou zo je buurmeisje kunnen zijn. Samen zijn ze een heel leuk stel!

In het begin gaat de tijd heel snel. Het is dan een tikkeltje kort door de bocht. Na een tijdje (ik kan niet zeggen wanneer, want dan geef ik iets weg) wordt het beter en voelt het natuurlijker aan.

De cover is ontzettend mooi. Hij geeft zo goed de sfeer van deze feelgoodroman weer. Het is dromerig, romantisch en vol liefde. Door ‘Meer dan ooit’ heb ik Marina Folkers ontdekt en wil ik meer lezen van haar.

Meer dan ooit is dromerig, romantisch en vol liefde. Het is de weerspiegeling van een ultiem feelgoodverhaal!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Zomer & Keuning en Marina Folkers voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge