Recensie: Ooit in september – Emma Anna

Van auteur Emma Anna mocht ik het boek Ooit in september proeflezen en vandaag trap ik de blogtour van dit boek af. In mijn recensie ga ik je alles vertellen over deze New Adult. Lees je mee?

Het verhaal van Ooit in september

Hier gaat ‘Ooit in september’ over:

Oliver gaat zijn eindstage als scriptschrijver lopen bij District 21, een populaire Nederlandse serie. Maar wat een afsluiting op zijn studie en een afleiding van het verdriet in zijn leven zou moeten zijn, wordt een wervelwind wanneer hij Lou Martens ontmoet, een van de hoofdrolspelers uit District 21. Vanaf dat moment wordt Oliver geteisterd door een razend hart en knikkende knieën, elke keer als hij alleen al dénkt aan de intrigerende en bloedmooie Lou.

Oliver heeft absoluut geen zin om de strijd met zichzelf opnieuw aan te gaan. Maar soms staan dingen in de sterren, en kun je niets anders doen dan jezelf overgeven aan wat het leven je schenkt.

Mijn mening

De cover van ‘Ooit in september’ is heel mooi. De vormgeving van dit verhaal is sowieso waanzinnig. Er is zoveel aandacht besteed aan de details. Het is gewoon heel mooi verzorgd.

Vanaf de eerste pagina is er een diepere laag aanwezig. Er zit zoveel in dit verhaal. Dit geeft het romantische verhaal iets extra’s.

De kracht van Emma Anna is de eenvoud in haar zinnen. Met enkele zinnen weet Emma Anna me elke keer te raken. Elke keer geeft ze net genoeg weg om je nieuwsgierig te maken.

Emma Anna durft taboes (misschien verkeerde woord, maar je snapt hopelijk hoe ik het bedoel) aan de kaak te stellen. Ze neemt met ‘Ooit in september’ misschien een risico, maar het pakt waanzinnig goed uit. Vond je ‘Rood, wit & Koningsblauw’ goed, dan ga je dit verhaal ook heerlijk vinden.

Ik denk dat ‘Ooit in september’ het beste boek van Emma Anna tot nu toe is. Je merkt een mooie groei als schrijver. De stijl is verbeterd en er zitten meerdere lagen in het verhaal.

Het is een verhaal met een lach en een traan. Ik heb genoten van ‘Ooit in september’.

Ooit in september is een heerlijk verhaal! Het is misschien wel het beste boek van Emma Anna tot nu toe.

Blogtour Ooit in september

Mijn recensie is de eerste in de blogtour rondom dit boek. Deze leuke bloggers/bookstagrammers doen ook mee:

Liefs,

Veronique

*Bedankt Emma Anna voor het proeflezen, het boek en de blogtour!

Steun je boekhandel en bestel dit boek daar!

Voer je e-mailadres in om e-mailmeldingen van nieuwe berichten te ontvangen.

Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens is hier te vinden.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Ooit in september

Auteur: Emma Anna
Uitgever: EmmaBooks
ISBN ebook: 1230004481652 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge