Recensie: Puffin Island – Sarah Morgan

Puffin IslandVandaag heb ik maar liefst 3 recensies voor je in 1 artikel! Ik las de serie “Puffin Island” van Sarah Morgan. Een heerlijke feelgoodserie. In deze recensie vertel ik je over de 3 verhalen en deel ik mijn mening. Lees je mee?

Duik in het diepe – Sarah Morgan

Duik in het diepe“Duik in het diepe” gaat over Emily Donovan. Na de onverwachte dood van haar halfzus krijgt ze de verantwoordelijkheid over het dochtertje. Haar halfzus was een beroemde actrice. De paparazzi willen Emily en de kleine Lizzie niet met rust laten en dus vlucht Emily naar Puffin Island. Echter Puffin Island is omringd door water en daar is Emily ontzettend bang voor. De knappe jachtclubeigenaar Ryan biedt aan om haar te helpen…

Hoofd in de wolken – Sarah Morgan

Hoofd in de wolken“Hoofd in de wolken” gaat over de archeologe Brittany Forrest. Ze droomt al haar hele leven van avontuur. Op haar achttiende dacht ze dat gevonden te hebben met Zachary Flynn. Hun huwelijke duurde slechts tien dagen en ze besluit hem dan ook uit haar hoofd te zetten. Piloot Zach weet dat hij Brittany heeft teleurgesteld. En als hij haar weer ziet op Puffin Island, kan hij niet om haar heen. Zijn gevoelens voor haar zijn niet veranderd..

De mooiste kerst ooit – Sarah Morgan

De mooiste kerst ooit“De mooiste kerst ooit” gaat over Skylar. Ze snapt niet waarom vrouwen Alec aantrekkelijk vinden. Hij is knap, maar zij kent hem als cynisch en afstandelijk. Wanneer ze door omstandigheden gedwongen wordt om de dagen voor kerst met hem en zijn familie door te brengen, verwacht ze allesbehalve vrolijkheid…

Mijn mening

De boeken zijn ook prima los te lezen. De schrijfstijl van Sarah Morgan komt in deze boeken goed naar voren. Je wordt meegevoerd naar Puffin Island. Je leert het eiland en de bewoners goed kennen. Deze serie laat je wegdromen naar een bijzondere plek.

Liefs,

Veronique

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge