Recensie: Verblind door hem – Tamara Haagmans

Verblind door hemVan SVM Publishing kreeg ik het boek Verblind door hem van Tamara Haagmans opgestuurd. Ik had wel zin in een romantisch feelgoodboek. En dat maakte dit boek helemaal waar. In deze recensie vertel ik je meer over het verhaal. Lees je mee?

Het verhaal

“Verblind door hem” gaat over Sanne. Haar grote droom komt uit: haar boek wordt uitgegeven. Ze is enthousiast tot ze Damian ontmoet. Hij is de redacteur van het boek. De spanning tussen hen loopt hoog op en niet alleen op seksueel gebied. Gelukkig heeft Sanne haar beste vriend Dennis. Hij vertrouwt Damian echter niet. Maar Dennis heeft zelf ook een geheim. Hoe zal Sanne reageren als ze hoort wat hij heeft verzwegen?

Mijn mening

Tamara Haagmans heeft een hele fijne schrijfstijl en in “Verblind door hem” komt dit goed tot uitdrukking. Het verhaal is goed geschreven.

In het begin snapte ik niet waar het verhaal naar toe ging en het duurde even voor ik in het verhaal kwam. Toen het verhaal me eenmaal had, moest het ook direct uit.

Het uitgeven van een boek en het proces eromheen is een leuke invalshoek. Het is anders dan andere verhalen. Het plot is leuk, maar misschien een tikkeltje voorspelbaar. Het verhaal is gewoon heerlijk om bij weg te dromen.

De personen zijn interessant en hebben leuke karaktertrekjes. Je bent bijna een goede vriendin van Sanne. “Verblind door hem” bevat erotische scènes, maar het is niet ordinair. Het past goed bij het verhaal.

Verblind door hem is een heerlijke wegdromer. Heerlijke feelgood!

Liefs,

Veronique

*Bedankt SVM Publishing voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge