Mijn vakantie 2018: Italië & Londen

Wat heb ik een heerlijke zomer gehad. Ik las heel veel leuke boeken en ik deed rustig aan. Ik ging eers een week Italië en later een week naar Londen. Het was heerlijk! Dit had ik gewoon nodig. In dit artikel deel ik een aantal foto’s met je. Hoe was jouw vakantie?

Italië – San Remo & Sirmione

Ik ging eerst een aantal dagen naar San Remo (aan de kust) en later nog naar Sirmione (bij het Gardameer). Het was heerlijk weer en we hebben lekker gegeten. Wat hebben we mooie dingen gezien. Italië is zo mooi!

San Remo
Hoe blij kun je zijn?! Hoe mooi is dit uitzicht!
Palm
Gewoon mooi!
San Remo
Het uitzicht van de kamer. Heerlijk wakker worden!
Sirmione
Het lijkt niet druk… De meeste mensen heb ik eraf geknipt 😉
Sirmione
Uitzicht vanuit de toren
Sirmione
Een oude Romeinse villa!

Londen

Met vriendlief ging ik een week naar Londen. En het was geweldig. Wat hebben we genoten. 8 jaar geleden gingen we (samen!) met school (havo 4) naar Engeland. We wilden allebei heel graag nog een keer terug. Wat hebben we veel gezien en gedaan. Het was zo leuk! Heerlijke stad!

In The British Library
In de Londen Eye
Eindelijk! Na 8 jaar zag ik de Changing of the Guards!
Tower Bridge
Piccadilly Circus
Zo mooi!
London Zoo!

Lezen en vakantie

Ik las ook een aantal boeken op vakantie. Van de meeste boeken komt nog een recensie online.

  • Mijn hele leven lang – Emma Anna
  • Koste wat het kost – Jack Mars
  • Eens weg – Blake Pierce
  • Verblind door hem – Tamara Haagmans
  • Schaduwen – Yvonne Franssen
  • Zomerster – Wendy Louise
  • Gedichtenbundel Gedachten en beelden – Vincent van den Berg

Dit was mijn vakantie! Hoe was jouw zomer?

Liefs,

Veronique

4 Replies to “Mijn vakantie 2018: Italië & Londen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge