Recensie: Scones & Spotlights – Susan Muskee

Sones & Spotlights

Van Uitgeverij Loft Books kreeg ik het e-book Scones & Spotlights van Susan Muskee. Dit boek is onderdeel van de feelgoodserie ‘Liefde, natuurlijk’ over vier vriendinnen. In dit eerste deel staat Cleo centraal. In mijn recensie vertel ik je meer over het boek! Lees je mee?

Het verhaal van Scones & Spotlights

Hier gaat ‘Scones & Spotlights’ over:

Cleo’s leven gaat z’n gangetje. Daar is dan ook alles mee gezegd. Het is dat ze pas eenentwintig jaar geleden is geboren en niet in 1982, anders was “Is dit alles’ van Doe Maar speciaal voor haar geschreven. Ze werkt, organiseert etentjes met haar vriendinnen Kim, Sophie en Abigail, pakt zo nu en dan een yogaklasje mee en o ja, is tot over haar oren verliefd op Sjoerd, de jongen die tijdens die lessen altijd op een matje schuin voor haar zit maar waarschijnlijk niet eens weet hoe ze heet. Haar droom om ooit muzikant te worden heeft Cleo aan de wilgen gehangen sinds ze werd afgewezen voor het conservatorium. Totdat Sophie een video van haar op een karaokeavond online zet en Cleo volledig viral gaat. Ze wordt gescout voor een talentenjacht en het lijkt de kickstart van haar carrière. Dit is de big break waar ze zo op hoopte, maar waarom voelt het dan niet zo?

Mijn mening

Toen ik het persbericht over ‘Scones & Spotlights’ las, was ik direct enthousiast. Het leek me zo’n heerlijk, sprankelend verhaal. Ik ben altijd in voor leuke feelgoodseries. Deze serie komt dan ook nu in mijn favoriete lijstje. De titel is leuk gekozen en de cover is tof. Hij is zo lekker vrolijk!

De personages zijn leuk en zullen voor veel lezers herkenbaar zijn. Het zijn alledaagse personages. Cleo is een mooi, vrolijk personage en is heel goed opgebouwd.

‘Scones & Spotlight’ is een leuk verhaal. Het is echt feelgood. Daarnaast heeft het verhaal ook een diepere laag. Het geeft net dat beetje extra.

Susan Muskee heeft zo’n fijne stijl. Het is toegankelijk en vlot geschreven. Ik ben enthousiast over dit eerste deel. En… ik ben benieuwd naar de rest van de serie!

Scones & Spotlights is het perfecte eerste deel van de serie. Het is sprankelend, vrolijk, maar heeft ook zeker diepgang.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Loft Books voor het boek!

Je kunt het boek alleen online kopen!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Scones & Spotlights

Auteur: Susan Muskee
Uitgever: Loft Books
ISBN ebook: 9789047205333 
Prijs ebook: €4,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge