Recensie: Terug naar Cornwall – Marelle Boersma

Terug naar Cornwall

Van Uitgeverij De Crime Campagnie kreeg ik het boek Terug naar Cornwall van Marelle Boersma. Het is Een vertrek thriller en het was ook het eerste boek dat ik van Marelle Boersma las. Wat heb ik genoten zeg! Ik ga je in mijn recensie meer vertellen over het boek. Lees je mee?

Het verhaal van Terug naar Cornwall

Dit staat op de achterkant van ‘Terug naar Cornwall’:

Vlak na de dood van haar vader ontdekt Jill een raadselachtige notitie die hij voor haar achterliet. Ze vertrekt naar haar geboortegrond in Cornwall op zoek naar haar familie en afkomst. Daar blijkt dat haar hele leven gebaseerd is op leugens. Kan Jill op tijd ontdekken wat haar vader haar nu eigenlijk wilde vertellen?

Mijn mening

Marelle Boersma heeft er een nieuwe fan bij! Ik heb enorm genoten van ‘Terug naar Cornwall’. Het verhaal bevat zoveel lagen en is heel goed uitgewerkt.

De stijl van Marelle Boersma is fijn. Het is vlot. De korte hoofdstukken geven het verhaal vaart. Het is verleidelijk om nog even snel een hoofdstuk te lezen.

‘Terug naar Cornwall’ heeft verschillende verhaallijnen en flashbacks. In het begin heb je geen idee hoe alles zit. Je bent benieuwd hoe het verhaal zich zal ontvouwen. Als je denkt dat je alles hebt gehad en het verhaal eigenlijk klaar is, dan komt er nog meer.

Ik moest even wennen aan de namen in het begin. Hierdoor raakte ik soms in de war. De personages zijn sterk neergezet en goed uitgewerkt. Ze hebben verschillende lagen en deze worden langzaam afgepeld tot je in de kern van de personages komt. Dit is zo knap gedaan door Marelle Boersma.

De spanning wordt subtiel opgebouwd. Daarnaast is het verhaal ook heel mooi. Het is gewoon een mooie thriller. Ik weet niet of dat kan, maar ik vind het gewoon een heel mooi verhaal.

Terug naar Cornwall zit zo goed in elkaar. Het is naast spannend, ook gewoon ontzettend mooi!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij De Crime Compagnie voor het boek!

Je kunt het boek bij de lokale boekhandel en online kopen!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Terug naar Cornwall

Auteur: Marelle Boersma
Uitgever: Uitgeverij De Crime Compagnie
Aantal pagina’s: 350
ISBN paperback: 9789461094018 
Prijs paperback: €17,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge