Recensie: Verzwegen trauma – Melissa Skaye

Verzwegen trauma

Van Uitgeverij LetterRijn mocht ik het boek Verzwegen trauma van Melissa Skaye lezen. In mijn recensie vertel ik je meer over deze spannende thriller. Lees je mee?

Het verhaal van Verzwegen trauma

‘Verzwegen trauma’ is het 6e deel in de VT-reeks.

In Hoorn komt een man tot de afgrijselijke ontdekking dat zijn onderbenen zijn geamputeerd terwijl hij sliep. Hij heeft niets gemerkt en kan zich niets herinneren. De Hoornse rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra worden op de zaak gezet en komen erachter dat dit niet het eerste slachtoffer van amputatie is. Het motief van de dader is moeilijk te achterhalen en er is angst voor meer slachtoffers. Ondertussen krijgen de rechercheurs te maken met een andere zaak, de moord op een negenendertigjarige vrouw. Elize, de vrouw van paragnost Will de Jager, overleed in 2004. Will heeft nooit in zelfmoord geloofd, zoals wordt beweerd. Sanne, die een relatie met Will heeft, onderzoekt de oorzaak achter de dood van Elize. De waarheid is schokkend. Onbedoeld komt Sanne ook nog eens achter een geheim van Will. Zijn verleden strekt zich uit naar het heden.

Mijn mening

‘Verzwegen trauma’ is een spannende thriller met gruwelijke details. Het plot zit goed in elkaar en de lijntjes komen op een mooie en verrassende manier bij elkaar. Het verhaal is vanaf het begin spannend.

Het is het zesde deel in de VT-reeks en dat merk je. De andere delen heb ik niet gelezen en daardoor had ik het idee alsof ik informatie miste. Als ik de andere delen we had gelezen, dan was het verhaal nog beter uit de verf gekomen.

Je hebt het hoofdverhaal en daarnaast gebeurt er nog ‘iets’ (ik kan niet te veel zeggen) in het leven van Sanne. Die combinatie is interessant en maakt het boek origineel. Je leert hierdoor Sanne goed kennen.

Het begin is zo goed en de details zijn gruwelijk. Je wordt direct in het verhaal gesleurd. Mijn maag draaide een klein beetje om. Hoe verzin je het zeg!

Melissa Skaye heeft een goede stijl. Het leest vlot. De voorkant maakt je nieuwsgierig en past bij de sfeer van het verhaal. De titel is goed gevonden.

Dit boek heeft me nieuwsgierig gemaakt naar de rest van de serie. Volgens mij heb ik een nieuwe thrillerauteur en nieuwe serie ontdekt!

Verzwegen trauma is gruwelijk spannend van begin tot het eind.

Liefs,

Veronique

*Mijn recensie maakt deel uit van de blogtour rond dit boek!

*Bedankt Uitgeverij LetterRijn voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

One Reply to “Recensie: Verzwegen trauma – Melissa Skaye”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge