Recensie: Welkom in de wereld van een kneus – Martine Reesink

Welkom in de wereld van een kneus - Martine ReesinkVan Martine Reesink mocht ik haar boek Welkom in de wereld van een kneus lezen. De titel maakte me aan het lachen en ik was benieuwd naar het verhaal van Martine.

Het verhaal

Martine Reesink schrijft op haar blog Welkom in de wereld van een kneus over haar leven met EDS. EDS is een bindweefselaandoening. Hierdoor is ze beperkt in haar doen, maar toch geniet ze met volle teugen van het leven. In het boek zijn een aantal blogs gebundeld.

Mijn mening

Het boek is klein en heeft een handzaam formaat. Het zijn allemaal korte verhalen over het leven van Martine.

Het verhaal bestaat uit blogs van haar website. Dit merk je ook aan de schrijfstijl. Het is vlot en leest snel weg. Het is gericht op de internetlezer en dat maakte het lezen van het boek soms lastig. Soms raakte ik de draad kwijt en snapte ik niet waar het over ging. Hierdoor kon ik niet lekker in het boek komen.

Het is een persoonlijk verhaal van iemand en dat raakte me. Je krijgt een kijkje in het leven van Martine. Je voelt met haar mee en leeft met haar mee. De humor in het boek vond ik geweldig.

Welkom in de wereld van een kneus is een persoonlijk boek vol humor.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Martine voor het boek! Haar blog kun je hier bezoeken.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge