Mijn top 9 van 2017

Mijn top 9 van 2017Het is bijna 2018 en dat betekent een nieuw (lees)jaar! Vandaag blik ik nog even terug op 2017 en neem ik jullie mee in mijn boeken top 9. Dit jaar las ik ongeveer 110 boeken. Negen boeken verrasten me, vond ik bijzonder of bleven me bij.

De eerste vier kun je lezen op Veronique’s Boekenhoekje en de andere vijf kun je lezen bij Conniesboekkies.

De volgorde van de boeken is de volgorde van de gelezen boeken op mijn Gelezen in 2017-pagina. En dan gaan we nu echt beginnen aan de top-9. Veel plezier!

1. De Mythe van Methusalem – Jo Claes (****)

De Mythe van Methusalem - Jo claes
Bron: Houtekiet

Dit boek las ik als eerste dit jaar. Ik vond dit zo spannend! De schrijver Jo Claes kende ik niet, maar de schrijfstijl is zeer aangenaam. Het verhaal zit goed in elkaar en het bleef nog een aantal dagen in mijn gedachten spelen. Mijn recensie kun je hier lezen.

2. Het onzichtbare leven van Ivan Isaenko – Scott Stambach (*****)

Dit verhaal kroop onder mijn huid en liet me niet meer los. Ik moest huilen, lachen en ik was onder de indruk van het verhaal. Dit boek was zo goed! Het werd een nieuwe favoriet van mij. Mijn artikel over dit boek is hier te lezen.

3. Ragdoll – Daniel Cole (****)

Ragdoll - Daniel ColeDe cover is fantastisch en de rug is heel tof. Je voelt de dichtgeplakte rug en tijdens het lezen kom je een rode draad tegen. Dit laat je het boek extra beleven. Het verhaal is origineel en de schrijfstijl is erg goed. Mijn recensie is hier te vinden.

4. De nieuwe collega – Tammy Cohen (****)

De nieuwe collega - Tammy CohenDit boek zit zo goed in elkaar en de twee perspectieven komen op een geweldige manier bij elkaar. De hoofdstukken zijn relatief kort en daardoor vlieg je door het boek heen. Mijn recensie is hier te lezen.

 

De rest van de top 9 kun je lezen op Conniesboekkies.

Liefs,

Veronique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge