Nieuwe favoriet!

Afgelopen dinsdag lag er een leuk cadeautje in de brievenbus. Het was het boek dat ik gewonnen had bij Hebban.nl! Het onzichtbare leven van Ivan Isaenko vanΒ Scott Stambach lag op me te wachten.

Ik nestelde mij op de bank met een boterham en een kop thee. En het volgende gebeurde er. De thee was koud en mijn boterham lag, 2 uur later, nog steeds onaangeroerd op mijn bord. Ik was zo gegrepen door het verhaal en ik was de tijd een beetje vergeten. Maar.. dat is een goed teken!

Het verhaal kwam onder mijn huid en liet mij niet meer los. Het is een mooi verhaal over pure liefde met een randje zwarte humor. Ik ben gek op humor en het is leuk als er humor in een boek zit. De humor in dit boek is misschien wat zwartgallig en soms enorm grof, maar het past wel bij de denkwijze van de hoofdpersoon. Sommige beeldspraken waren enorm mooi vormgegeven. Ik hou van een mooi stukje taal en dat was dit zeker!

Het moment dat het boek bijna uit was, kwam steeds dichterbij. En toen was het zover… ik klapte het boek dicht en het was stil. Ik heb hardop gelachen om dit boek, maar ook hardop gehuild. Ik ben de hoofdpersoon, Ivan, gaan waarderen.

Het boek is voor mij een van de mooiste boeken die ik afgelopen maanden heb gelezen. Het is een verhaal dat je niet meer snel vergeet. Echt een aanrader!

Meer weten?

Ik schreef een recensie over het boek. Hier kun je ook vinden waar het boek over ging.

Veel liefs,

Veronique

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge