Recensie & winactie: Ik volg je tot de laatste letter – Jonne Ten Duis

Cover van De Verhalenfabriek

Tijd voor een lekker winters verhaal. Auteur Jonne Ten Duis neemt je terug naar 1997 in de feelgood Ik volg je tot de laatste letter. In mijn recensie vertel ik je meer over dit eerste deel uit de serie ‘Liefde in de bibliotheek’ en… van De Verhalenfabriek mag ik één e-book weggeven. Lees je mee?

Het verhaal van Ik volg je tot de laatste letter

Kira droomt ervan de wereld rond te reizen. Maar na de break-up met haar ex gaat ze noodgedwongen weer bij haar moeder wonen. Op weg naar het stadje dat ze zeven jaar geleden ontvluchtte, slaat het noodlot toe en belandt ze met haar auto langs de kant van de weg. Gelukkig is daar de knappe Aran die haar een lift geeft. En ook de andere bewoners uit haar geboorteplaats dragen haar een warm hart toe, want bibliothecaresse Riet geeft haar een baantje in de plaatselijke bibliotheek. Kira begint zich steeds meer thuis te voelen. Maar dan komt haar droombaan als reisjournalist in Azië binnen handbereik en zal ze moeten kiezen tussen haar nieuwe thuis en oude dromen…

Mijn mening

‘Ik volg je tot de laatste letter’ heeft een winterse cover. Het stel in de sneeuw, de romantiek spat ervanaf. Misschien een tikkeltje cliché, maar ik vind het geweldig.

Ik moest even wennen aan de stijl en hierdoor duurde het even voor ik in het verhaal kwam. De titel vind ik mooi gevonden en ik ben benieuwd naar meer van dit dorp en het leven van Kira. Hoewel er ook nog andere leuke personages zijn. Ze zijn misschien nu nog een beetje vlak. Ik ben nieuwsgierig naar meer! Riet vond ik een heel leuk personage. Ze heeft zulke mooie wijsheden!

In het begin snapte ik niet waarom er gekozen was voor 1997. Waarom speelt het verhaal zich niet in de huidige tijd af? Maar eigenlijk past het juist goed in de sfeer van het verhaal. Er is geen social media en het internet komt net op. Ik vind het interessant!

Jonne Ten Duis werkt de tegenstellingen tussen het platteland en de stad mooi uit. Ze zijn lekker uitvergroot en dat maakt dit verhaal extra leuk. De titel vind ik goed gekozen. Ik heb genoten van deze leuke winterse feelgood!

‘Ik volg je tot de laatste letter’ is een heerlijke winterse feelgood!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Winactie: Maak 1x kans op Ik volg je tot de laatste letter


Nieuwsgierig geworden naar dit verhaal? Je maakt nu kans op 1 e-book van Ik volg je tot de laatste letter!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een reactie met een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 1 november 2023 om 23.59 uur.

Op 2 november 2023 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 3 november 2023 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 3 november 2023? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. De gegevens worden doorgegeven aan De Verhalenfabriek. Zij zullen zorgen dat het boek wordt opgestuurd naar de winnaar! Ik ben niet verantwoordelijk voor de verdere verzending. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Even een disclaimer over het gebruik van dit e-book. Dit e-book is alleen voor persoonlijk gebruik. Het doorgeven is illegaal en strafbaar. Je maakt alleen kans op een e-book.

Niet gewonnen? Je kunt dit boek ook kopen via Bol.comBookspot of Bruna. Ook te lezen via Kobo Plus!

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek en de winactie!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Ik volg je tot de laatste letter

Auteur: Jonne Ten Duis
ISBN e-book: 9789461098436 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Over De Gezellige Boekenweek

Van 29 oktober tot en met 5 november is De Gezellige Boekenweek op Veronique’s Boekenhoekje. Wat kun je verwachten? Recensies over hartverwarmende boeken, veel winacties met hele toffe (en soms ook knusse) prijzen en vooral veel gezelligheid!

Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen van De Gezellige Boekenweek (en de artikelen erna)? Abonneer je dan hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

8 Replies to “Recensie & winactie: Ik volg je tot de laatste letter – Jonne Ten Duis”

  1. Ik heb zeker zin in een winters verhaal, daarnaast ben ik na jouw recensie ook wel nieuwsgierig geworden naar de schrijfstijl en het verhaal. Ik doe dus graag mee.

    1. Jaaa! Je bent nog op tijd! Ik heb even je mailadres uit het bericht gehaald, want ik zie je emailadres bij je naam e.d. staan. Vanwege je privacy 😊

      Dankjewel dat je meedoet!

  2. Super nieuwsgierig geworden naar dit tussendoortje nav. je recensie! Dus doe nog graag mee met de winactie en ik ben nog net op tijd 🤭

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge