Winactie: Maak kans op 1x De lijst van Marelle Boersma

Cover van De lijst

Dag drie van De Gezellige Boekenweek staat in het teken van een leuke winactie. Ik mag één exemplaar van De lijst van Marelle Boersma weggeven! Doe je mee?

Het verhaal van De lijst

Erin werkt als archeologe in Naturalis in Leiden. Ze vindt niets fijner dan aan de hand van oude botten de geschiedenis te laten herleven. Het leven lijkt haar toe te lachen, helemaal nu ze zich net verloofd heeft.

Charlotte is patissier in Orleans. Taarten zijn haar passie en ze heeft het ambacht van banketbakker zo onder de knie dat ze mag meedoen aan de belangrijkste wedstrijd op haar vakgebied.

In Milaan tekent Max de mooiste jurk uit zijn werkend leven als modeontwerper. Hij hoopt dat deze jurk het spektakelstuk zal zijn op de catwalk bij de komende fashionweek en dat de hele modewereld naar adem zal happen.

Dan wordt Erins geluk ruw verstoord door de plotselinge dood van haar adoptiemoeder. Haar moeder heeft niet de kans gekregen Erin te vertellen over De lijst. De lijst die Erin, Charlotte en Max ongewild dichter bij elkaar brengt en waarvan de gevolgen dodelijk zullen zijn…

Lees mijn recensie hier!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een reactie met een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 31 oktober 2023 om 23.59 uur.

Op 1 november 2023 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 2 november 2023 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 2 november 2023? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Deze winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. Ik zal het boek opsturen naar de winnaar! Ik ben niet verantwoordelijk voor de verdere verzending. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Niet gewonnen? Je kunt dit boek ook kopen via Bol.comBookspot of Bruna. Of steun de lokale boekhandel!

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Liefs,

Veronique

Bedankt De Crime Compagnie voor de toffe samenwerking!

Dit artikel is een samenwerking. Meer informatie lees je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Over De Gezellige Boekenweek

Van 29 oktober tot en met 5 november is De Gezellige Boekenweek op Veronique’s Boekenhoekje. Wat kun je verwachten? Recensies over hartverwarmende boeken, veel winacties met hele toffe (en soms ook knusse) prijzen en vooral veel gezelligheid!

Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen van De Gezellige Boekenweek (en de artikelen erna)? Abonneer je dan hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

37 Replies to “Winactie: Maak kans op 1x De lijst van Marelle Boersma”

  1. Dit boek zou ik graag willen lezen ,ik hou van spannende verhalen en ben heel nieuwschierig wat de lijst inhoud..loot graag mee

    1. Hee Rebecca, je kunt hem gewoon lezen. Ik heb de recensie zo geschreven dat er geen spoilers over de verhaallijn e.d. genoemd worden. Leuk dat je meedoet!

  2. ik waag mijn kans om dit volgens mij mooie spannende boek te winnen, om
    het cadeau te doen aan mijn kleinzoon Shayem noah 😉

  3. Wat een mooie sfeervolle herfst foto met gezellige pompoen mok! En al die kaarsjes en lekkernijen erbij. Heel creatief gedaan. De lijst lijkt me een boeiend verhaal om te lezen onder een deken op de bank. De korte samenvatting en je enthousiaste recensie, hebben me buitengewoon nieuwsgierig gemaakt. Veronique’s Boekenhoekje op Facebook heeft een duim omhoog van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge