Recensie: De kers op de taart – Katie Fforde

Naast thrillers ben ik ook gek op romantische boeken. De kers op de taart van Katie Fforde is een heerlijke feelgoodroman. Dit boek heb ik al paar keer gelezen en ik kom er steeds weer op terug. Daarom is hij vanaf nu een favoriet van mij!

Het verhaal gaat over Zoe. Zij is een hobbykok en is geselecteerd om mee te doen aan een kookwedstrijd op televisie. Tijdens de opnames leert ze een jurylid kennen… De concurrentie is groot en de rondes worden moeilijker en moeilijker. In het boek komen lekkere recepten voor en het liefst maak ik ze allemaal na.

Naast lezen en schrijven, ben ik ook gek op koken en bakken. Nieuwe recepten uitproberen en lekker koken voor vrienden en familie, vind ik heerlijk! In dit boek komen de verschillende gerechten voorbij en dat maakt het letterlijk een lekker boek.

Dit boek is een combinatie van een lekkere feelgoodroman met leuke personages. Je gaat houden van personages. Het is voorspelbaar, maar dat maakt het boek niet minder leuk.

Zoe wordt geselecteerd voor een kookwedstrijd op televisie. Ze is een amateurkok en haar grote droom is een delicatessenwinkel openen. Tijdens de wedstrijd leert ze een jurylid kennen, waar ze het heel goed mee kan vinden…

Het is een gewoon een lekker romantisch boek met een lach en een traan. De personen zijn leuk en je gaat al snel houden van Zoe. De gerechten in het boek worden goed beschreven. Het water loopt je geregeld in de mond.

Het is echt een aanrader voor de romantische lezers.

Wat is jouw favoriete romantische feelgoodroman?

Veel liefs,

Veronique

*Meer informatie over recensies is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge