Recensie: Klikspaan – M.J. Arlidge

Recensie

Ik kocht dit boek van een cadeaubon van de Bruna. In de winkel viel mijn oog op de cover van Klikspaan van M.J. Arlidge. Ik was heel nieuwsgierig naar het verhaal. Ik nestelde me op de bank en ik begon te lezen…

Het verhaal van Klikspaan

Dit boek is onderdeel van de serie met inspecteur Helen Grace. In Southampton zijn binnen vierentwintig uur zes branden. Er vallen twee doden en meerdere gewonden zijn het gevolg van de vuurzeeën. Er is opzet in het spel. Grace doet er alles aan om de dader te pakken. Waarom zijn deze mensen slachtoffers? Er lijkt geen verband te bestaan…

Mijn ervaring

In het begin trok het verhaal me enorm aan en vond ik het heel interessant, maar later werd dit een valkuil voor mij. Ik heb niks met branden en vuur. Op een gegeven moment kreeg ik een onaangenaam gevoel van het boek. Dat vond ik jammer.

Ik vind het jammer dat ik niet zo enthousiast ben. Smaken verschillen! Ik ben wel onder de indruk van de schrijfstijl van Arlidge. Hij schrijft heel aangenaam. Gewoon duidelijk en niet te moeilijk. Het houdt de snelheid in het boek.

Ik kwam er later achter… dat dit boek deel uitmaakt van een serie! Dit is het vierde deel… Toch, is het goed te lezen als eerste boek. Er zijn wel vragen waar ik nog mee zit, dus de andere delen ga ik ook zeker lezen. Ik geef Arlidge het voordeel van de twijfel. En.. ik denk dat het ligt aan het verhaal. Misschien past het niet goed bij mijn interesses.

De overige delen van deze serie heten:

Wat me opviel tijdens het typen, zijn de titels van de boeken. Het zijn allemaal kinderliedjes of iets wat te maken heeft met kinderen. Originele titels! Ik ben heel benieuwd naar de andere delen!

Heb jij al eens een boek gelezen uit deze serie?

Veel liefs,

Veronique

*Meer informatie over recensies is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Boeken algemeen

2 Replies to “Recensie: Klikspaan – M.J. Arlidge”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge