Recensie: Wie niet weg is – M.J. Arlidge

Wie niet weg is
Foto van Uitgeverij Boekerij

Ik schreef al vaker recensies over de boeken van M.J. Arlidge. Voor mijn verjaardag kreeg ik het boek Wie niet weg is. Deze stond al heel lang op mijn lijstje om te lezen. Ik ging er eens goed voor zitten en… ik las hem (bijna) in één keer uit. Waarom? Dat vertel ik je in deze recensie!

Het verhaal

Wie niet weg is is het zesde deel in de serie over Helen Grace. Helen was de beste rechercheur van Southampton. Nu zit ze echter zelf in de gevangenis. Er is maar één manier om vrij te komen: overleven tot haar rechtszaak voorkomt en op de een of andere manier haar onschuld bewijzen. Dan wordt er een verminkt lichaam gevonden in de cel naast haar en Helen vreest voor haar eigen leven. Er loopt een moordenaar rond in de gevangenis…

 

Mijn mening

Wohaa! Dit boek was zo goed! Het begin is direct spannend en het laat je niet meer los. Het verhaal blijft rollen tot het einde. Het plot is heel goed gedaan.

De grote vraag is: “wie is de moordenaar?” Er passeren verschillende personages en die worden goed uitgewerkt. Eigenlijk kan iedereen de moordenaar zijn. Arlidge geeft hints naar verschillende daders en je komt op verschillende dwaalsporen.

Dit is het zesde deel in de serie rondom Helen Grace. Het boek is los te lezen, maar een beetje voorinformatie is wel handig. Wie niet weg is sluit naadloos aan op het boek Naar bed, naar bed.

Wie niet weg is zit meesterlijk in elkaar!

*Meer informatie over recensies is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

2 Replies to “Recensie: Wie niet weg is – M.J. Arlidge”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge