Recensie: Drakenspoor – Pepper Kay

DrakenspoorVorige week kwam de recensie van Drakenbloed van Pepper Kay online. Van Futuro Uitgevers mocht ik ook het boek Drakenspoor lezen. Dit is het vervolg op Drakenbloed. En wat was ik blij dat er een deel twee was. In deel één miste ik nog iets, maar dat kwam in deel twee helemaal goed!

Het verhaal

De villa waar Chris van Toorop is opgegroeid, wordt verkocht. Met zijn halfzus Felice gaat hij de inboedel inventariseren en een veiling organiseren. Tijdens het leeghalen van de zolder vindt hij een verzameling drakenbeeldjes en een loden kistje. Hij is benieuwd naar het kistje en neemt het mee. Vanaf dat moment gebeuren er vreemde dingen. Hij droomt raar en realiteit en fictie lijken door elkaar te lopen. Dan gebeurt er iets wat zijn leven op zijn kop zet…

Mijn mening

Toen ik in dit boek begon, dacht ik: “Hoe kan dit een vervolg zijn op Drakenbloed? Waar is Tessa?” Op die vraag kreeg ik snel genoeg antwoord… Het is juist een heel logisch vervolg op het eerste deel.

Ik herkende de namen uit het vorige deel en ik vroeg me direct dingen af. Het begin is direct spannend en het hele verhaal is meeslepend. Er gebeurt zoveel en er komt zoveel op je af. Sommige dingen kon ik niet direct plaatsen en tijdens het lezen zat ik vol vragen. Uiteindelijk vallen de puzzelstukjes op zijn plek en voelt het verhaal af.

De schrijfstijl van Pepper Kay komt hier heel goed tot uiting. Het is fijn en vlot geschreven. Het verhaal is spannend tot op de laatste pagina.

Alle personages blijven een tikkeltje mysterieus. Ik werd door Pepper Kay op het verkeerde been gezet bij bepaalde personages (ik zeg verder niks…). Je leeft op een bepaalde manier met Chris mee. Dit heeft Pepper Kay heel subtiel gedaan.

Drakenspoor is een meeslepend verhaal!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Futuro Uitgevers voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

[bol_product_links block_id=”bol_5a54d3b74098f_selected-products” products=”9200000077438715,9200000080650347″ name=”Drakenspoor” sub_id=”Drakenspoor” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

2 Replies to “Recensie: Drakenspoor – Pepper Kay”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge