Ik ben jarig!

Vandaag is mijn verjaardag! Gisteren plaatste ik op Facebook een bericht over mijn lieve oma. Dat is alweer een maand geleden… De tijd gaat snel. Zo heb ik ook het afgelopen jaar beleefd. Ik blik even terug op ‘mijn’ jaar en ik doe een geheimzinnige mededeling…

Mijn studie

Ik vond het een leuk jaar. Er is veel gebeurd en ik maakte veel leuke dingen mee. Mijn studie gaat goed en ik ben afgelopen maand begonnen aan mijn minor Multimediavormgeving. Mijn vorige studies strandden allemaal vroegtijdig, dus dit is wel een overwinning hoor!

Gezondheid

Mijn gezondheid gaat ook steeds beter. De afgelopen jaren kampte ik met een burn out en ik merk nu dat het beter met me gaat. Ik heb meer energie, let beter op mezelf en ik leef meer in het nu.

Veronique’s Boekenhoekje

Veronique’s Boekenhoekje bestaat bijna 1 jaar (16 december)! En ik merk dat ik gegroeid ben, maar mijn blog is ook gegroeid. Ik word er zo vrolijk van en ik heb er echt plezier in. Dat vind ik het allerbelangrijkste. Van uitgeverijen en schrijvers kreeg ik fantastische boeken opgestuurd en ik leerde veel nieuwe mensen kennen. Ik vind het een eer als ik boeken opgestuurd krijg en deze mag lezen voor mijn blog. Dat gevoel is onbeschrijfelijk.

Taalcoaching

Met veel liefde ben ik taalcoach en leer ik mensen de Nederlandse taal. Mijn eerste taalmaatje en ik stopten in januari 2017. Ik had even een pauze, maar in mei/juni kreeg ik een nieuw taalmaatje. Heel bijzonder vond ik dat! De klik was er direct en het was super leuk! Afgelopen november hebben we afscheid van elkaar genomen. In januari krijg ik weer een nieuw taalmaatje. Spannend!

Leuke dingen

Ik ging op vakantie naar Italië en met vriendlief maakte ik leuke dagtripjes, zoals de Efteling en gingen we lekker uiteten. Samen leuke dingen doen maakt me gelukkig!

Mijn lieve oma

OmaDe maand november maakte diepe indruk op me. Het was een verdrietige maand. Mijn lieve oma stierf in het bijzijn van mijn moeder, een goede vriendin van oma en mij. En dat was zo bijzonder. Ik heb met veel liefde voor haar gezorgd. Ze woonde in een verzorgingstehuis waar ik regelmatig te vinden was. Ik genoot van de momenten met haar en dat zijn herinneringen die ik koester. Het is mijn eerste verjaardag zonder oma. En dat voelt ergens heel raar. Vandaag brand ik een kaarsje voor haar.

Vandaag ga ik genieten en leuke dingen doen. Heel bewust mijn verjaardag vieren en genieten van elke minuut!

Iets leuks voor jullie…

Oja… Vanmiddag komt er iets heeeeeeeeel leuks online. Iets waar ik nog niks over ga zeggen. Neem rond 15.00 uur een kijkje op mijn blog…

Een hele dikke knuffel,

Veronique

4 Replies to “Ik ben jarig!”

  1. Beste en lieve Veronique, van harte gefeliciteerd, op deze mooie sneeuwdag. En nog veel blogplezier.

    Lieve groeten, Annette Overvoorde
    Blogster bij Birdy’s Boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge