(Gesloten) Winactie: Veronique’s Favorieten

Winactie

Ik ben jarig! Wie jarig is, trakteert. En dat doe ik ook; in de vorm van een winactie. (Dit is overigens de eerste winactie op mijn blog. Mijlpaal!) Vandaag geef ik 1 pakket weg vol met favorieten van mij. Het zijn allemaal dingen die ik nodig heb voor een ideale leesmiddag/-avond. Dit zit in het pakket:

– De Schaduwbokser van Johan Zonnenberg

Boek De Schaduwbokser

*Dit boek is ter beschikking gesteld door Futuro Uitgevers.
Vorige maand las ik het boek De Schaduwbokser van Johan Zonnenberg en dit boek maakte indruk op mij. Mijn recensie lees je hier.

– Groene thee en chocolade

Wanneer ik een leesmiddag heb, drink ik meestal thee en eet ik een stukje chocolade. In het pakket zit groene thee en een reep melkchocolade.

– Lavendel geurkaars

Meestal brand ik ook een heerlijke geurkaars. In het pakket zit de geurkaars met lavendelgeur!

– Douchegel Lavendel

Een heerlijke douche met een geurende douchegel laat me helemaal ontspannen en maken me klaar voor een ontspannende leesavond. Deze douchegel heeft de geur van lavendel.

– Mijn eigen boekenlegger

Op social media was het al te zien. Ik heb mijn boekenlegger gemaakt voor privΓ©gebruik. Deze heb ik ook in mijn favorietenpakket gedaan!

Winactie pakket favorieten

Winnaar is bekend!

De winnaar is bekend en gemaild. Deze winactie is gesloten.

Liefs,

Veronique

* Ik wil graag Futuro Uitgevers bedanken voor hun samenwerking.
* De overige favorieten zijn zelf gekocht.

88 Replies to “(Gesloten) Winactie: Veronique’s Favorieten”

 1. Wat leuk! Gefeliciteerd met jouw verjaardag en veel plezier voor 2018! Vanavond zal ik je missen, maar geniet met jouw familie van de dag πŸ™‚

 2. Inderdaad een ideaal leespakket. Het lijkt me een mooi boek voor bij een lekker kopje thee. Lavendel vind ik een heerlijke geur! Mijn favoriet! Ik loot dus enorm graag mee.

 3. Gefeliciteerd met jou verjaardag.mijn wens aan jou is dat je een fijne dag hebt en je leven je veel vreugde geeft.met alles wat je nog mee gaat maken.soms verdriet maar mmeer plezier.knuf

 4. Wat leuk dat je op je verjaardag een cadeau weg geeft. Meestal wordt jij in het 🌞 gezet als je jarig bent.
  Proficiat met je verjaardag πŸŽπŸŽ‰en een fijne dag.
  Doe graag mee met je gulle bui.

 5. Waw, eerst en vooral zeer hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag.
  Lavendel is mijn lievelingsgeur, groene thee mijn drankje en een onbekende auteur. Boekenleggers heb je nooit te veel. Jouw pakket voldoet aan al mijn wensen!
  Dus lootje graag.
  Prettig verjaardagsfeest deze avond.

 6. Nogmaals van harte, en wat een leuke winactie. Ik doe graag mee, want ik ben erg nieuwsgierig naar dit mooie boek.
  Groetjes, Annette Overvoorde

 7. Van harte gefeliciteerd, lieve Veronique. Ik hoop dat je een super verjaardag hebt vandaag!
  Wat een leuke actie. Ik doe natuurlijk graag mee.
  Liefs, Wendy

 8. Gefeliciflipstaart 😘😘😘 met je verjaardag. Een heel leuk pakket heb je samengesteld. Ik heb hem nog niet gelezen en vind je combinatie geweldig!

 9. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat lief dat je deze actie doet . Ik loot graag mee. Lekker met een dekentje op de bank.

 10. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. Wat gaaf dat je een cadeau weggeeft. Dat doet Sinterklaas oogmasker hij jarig is. En wat een supergaaf boek geef je weg. Alhoewel het overige ook niet te versmaden is. Ik doe dan ook graag mee.

 11. Gefeliciteerd! En wat ontzettend lief deze win actie! ❀ natuurlijk doet deze lezende, thee drinkende,chocolade etende verslaafde mee πŸ™Œ en die geurkaars en douchegel, heerlijk! En dan nog een boekenlegger😱 πŸ€πŸ€πŸ€

 12. Wat leuk! Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag.
  Wat een top pakket, alles wat ik nodig heb om bij te komen na Eerste Kerstdag. Voor het eerst sinds jaren gaan mijn man en ik niet samen Kerst vieren op Texel in een huisje of hotel. We blijven thuis en de familie komt eten. Dus de dag erna kan ik relaxen met een boek, thee, chocola en lavendel goed gebruiken!

 13. Allereerstijn felicitatie voor je verjaardag. Waarom ken ik je boeken niet ? Daar zal nu verandering in gaan komen want ik ga je volgen. Superleuke aktie trouwens. Duim omhoog!

 14. Allereerst wil ik je van harte feliciteren met je verjaardag. Waarom ken ik jouw niet als schrijfster? Daar ga ik snel verandering in brengen door je te volgen. Super leuke aktie trouwens ben heel benieuwd naar je boeken. Duim omhoog dus maar.

 15. Gefeliciteerd! Jouw recensie heeft me nieuwsgierig gemaakt, ik zou dus graag een lootje krijgen voor dit mooie pakket. 😍

 16. Van harte gefeliciteerd!! πŸŽ‰πŸŽπŸ“š En wat een geweldige winactie! Ik droom alvast van dit mooie pakket! πŸ˜€

 17. Wat leuk! Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een top pakket. Elk jaar vluchten mijn man en ik met de Kerst samen naar Texel. In een huisje of een hotel. Maar dit jaar blijven we thuis en komt de familie eten. Dus de dag erna kan ik dit pakket goed gebruiken om mee te relaxen, er zit alles in wat ik daarvoor nodig heb 😊

 18. Overrompeld door het prachtige pakket. Gefeliciteerd, maar je maakt het echt te gek! Superlief…dat zeker. 😳😊😘
  Wel heel leuk dat ik vandaag je boekenhoekje heb mogen ontdekken.

 19. Wat een leuk pakket is dit! Ik zie me al zitten in de zetel met dit boek, tasje thee en stukje chocolade erbij en een gezellig kaarslichtje.
  Oh ja! En nog een Gelukkige verjaardag!

 20. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe graag mee met je actie.
  Hopelijk heb je op je verjaardag zelf ook leuke cadeau’s gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge