Veronique’s Boekenhoekje Advent #2: Kerstdiner

In Veronique’s Boekenhoekje Advent bespreek ik verschillende dingen die te maken hebben met kerst: van mijn ultieme kerstdiner tot aan kerstfilms. De komende zondagen staan in het teken van kerst op Veronique’s Boekenhoekje. Vandaag ga ik het hebben over het kerstdiner, maar niet zomaar een kerstdiner…

Stel, ik zou een kerstdiner mogen organiseren voor mijn favoriete personages uit verschillende boeken. Wie zou ik uitnodigen? Ik schreef al eens eerder over mijn favoriete personages. Ik nodig, uiteraard, De Cock (Baantjer), Amos Decker (David Baldacci), Maurice (Anne-Laure van Neer) en Zoe (Katie Fforde) uit en ik vul het lijstje aan met nieuwe personages.

Sebas & Reny – Paul Kater

Boek cover Gezocht heldIk leerde Sebas en Reny kennen in de verhalen Gezocht: held en Gezocht: avonturier. Ze zijn heel anders dan de andere personages die ik ken. Ik ben benieuwd wat zij zouden meenemen naar het kerstdiner.

Louisa & Will – Jojo Moyes

Ik was onder de indruk van het boek Voor jou van Jojo Moyes. Louisa en Will hebben allebei een eigen wil en zijn heel oprecht.

Kit Guardner – Pepper Kay

Ik was in mijn eerste Serie Sunday heel enthousiast over Kit Guardner. Ze is een personage uit de Kit Guardner-reeks van Pepper Kay. Ze is stoer en vrouwelijk.

Welk personage zou jij willen uitnodigen?

Liefs,

Veronique

*Dit artikel is onderdeel van de Veronique’s Boekenhoekje Advent. Het eerste artikel over mijn favoriete kerstfilms is hier te lezen.

4 Replies to “Veronique’s Boekenhoekje Advent #2: Kerstdiner”

  1. Wat een origineel artikel! Even nadenken hoor.. Eden en Tyler uit de Did I Mention-serie, Rev uit Brieven aan de Duisternis, Sydney en Ridge uit Misschien Ooit en Jeff uit Library Kiss. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge