Recensie: Gezocht: held – Paul Kater

Boek cover Gezocht heldVia Twitter kwam ik in contact met Paul Kater. Hij schreef o.a. de boeken Gezocht: held en Gezocht: avonturier. Ik was gefascineerd door de cover van het boek Gezocht: held. Het grote oog vond ik intrigerend en de blauwgroene kleuren spraken me direct aan.  Ik mocht van Paul Gezocht: held lezen en dat deed ik natuurlijk met liefde!

Het verhaal

Het verhaal gaat over Sebastiaan Veldert. Hij heeft een normale baan en heeft een normaal leven. Dan ziet hij een vreemd licht in zijn kelder. Hij weet nog niet wat hem te wachten staat als hij gaat kijken. Een reis naar een andere planeet met een onbekend ras is het gevolg. De planeet waar hij terechtkomt, wordt bezet door een nog vreemder ras. Dit is het begin van een bizar en ongelofelijk avontuur…

Mijn mening

Ik ben ongelofelijk enthousiast over dit boek. Het verhaal zit goed in elkaar en de opbouw is spannend. De vele gebeurtenissen houden de vaart in het boek.

Het begint met een eenvoudige, herkenbare situatie, maar je wordt al snel in een spannende gebeurtenis gegooid. De beschrijvende schrijfstijl maakt het lezen aangenaam. Toch blijft er genoeg voor je eigen verbeelding over. De planeet en de rassen worden goed beschreven en je leert de nieuwe planeet écht kennen. De fantasie van Paul Kater is ongelofelijk goed en over elk detail is nagedacht: van een simpele ‘kus’ (Hihi. Als je het boek hebt gelezen, weet je wat ik bedoel.) tot het eten en drinken.

De emoties tussen de hoofdpersonen is zo tastbaar en is een mooie toevoeging aan het verhaal. De emoties spatten van de bladzijdes.

Soms was het een beetje te uitgebreid en wat langdradig. Hierdoor week het af van de rode draad van het verhaal. Maar voor mij maakte dat niet uit; ik wilde zoveel mogelijk over de planeet te weten komen.

Gezocht: held is een spannend verhaal met mooie, beschrijvende elementen en vol emotie.

Dit boek komt in mijn lijstje met favorieten!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Paul Kater voor het boek! Volgende week komt de recensie Gezocht: avonturier online.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge