Recensie: Gezocht: avonturier – Paul Kater

Gezocht: avonturier Vorige week kwam mijn enthousiaste recensie over Gezocht: held van Paul Kater online. Het avontuur gaat verder in Gezocht: avonturier. Ik was nieuwsgierig naar de nieuwe avonturen van Sabas en Reny.

Het verhaal

Sabas en Reny zijn op zoek naar een eigen woning. Dan worden ze uitgenodigd door de Soeverein en zijn familie. Ze zijn direct enthousiast en reizen af naar hun vrienden. Sabas en Reny maken een bijzonder concert mee en ze ontmoeten een bijzonder iemand in de bibliotheek. Het gevolg is een avontuur in een gebied waar Sabas nog nooit van heeft gehoord. Er volgen bijzondere ontmoetingen en onverwachte ontdekkingen. Komen ze nog thuis?

Mijn mening

Ik was heel enthousiast over deel 1 en het is altijd spannend of een tweede deel kan overtreffen. Dat lukte helaas niet. Dit komt vooral door de langzame opbouw in het begin van het verhaal. Later wordt de spanning opgebouwd en dan komt er vaart in het boek.

De schrijfstijl van Paul Kater is fijn en leest aangenaam. Ik zei het al eerder; de fantasie van Paul is zo goed. De uitwerking van alle details blijft ook in dit boek op hoog niveau.

De liefde tussen Sabas en Reny is voelbaar door het hele boek en is heel  mooi gedaan. Beide personages zijn goed uitgewerkt. Je leert ze echt kennen. Door de uitwerking van de personages komt het verhaal tot leven. Je kunt je eigen verbeelding laten spreken.

En de cover blijf ik fantastisch vinden!

Gezocht: avonturier is een goed uitgewerkt verhaal met mooie personages!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Paul Kater voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

2 Replies to “Recensie: Gezocht: avonturier – Paul Kater”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge