Plog: Night of the Proms

Afgelopen zaterdag was ik bij Night of the Proms in Ahoy (Rotterdam). Het leek me leuk om wat foto’s te delen met jullie en wat te vertellen over de artiesten. Even een ander artikel…

Ahoy

We kwamen rond één uur aan bij Ahoy. En wat was het koud… Niet te geloven. En de harde wind maakte het niet aangenamer…

We gingen lekker winkelen in Winkelcentrum Zuidplein en ’s avonds heerlijk eten. En toen was het zover! Dit was mijn 7e keer NOTP. De line-up vond ik een beetje tegenvallen, maar ik was toch benieuwd naar de show.

Opening

De opening was met pianiste Emily Bear in combinatie met het Antwerp Philharmonic Orchestra (voorheen Il Novecento). Een mooi subtiel begin.

Voor de pauze traden Douwe Bob, Leona Philippo (tevens de presentatrice), Melanie C (Spice Girl!) en Emily Bear op.

Douwe Bob

Douwe Bob vond ik niet goed. Het raakte me niet. Leona Philippo vond ik heel goed. Ze is een leuke presentatrice en heeft een goede stem. Ze deed het nummer ‘License to kill’. Emily Bear kwam op met een zwevende piano en zweefde later boven het publiek. Dat was een tof element. Ze is pas 16 jaar, maar speelt heel goed. Melanie C vond ik ook erg tof om te zien!

Emily Bear

Na de pauze kwamen Mark King (Level 42), Joss Stone en John Miles. Mark King vond ik een beetje tegenvallen, maar ik kende wel de nummers van Level 42 en die zong ik ook hard mee. Joss Stone vond ik fantastisch. Wat een strot heeft die vrouw! Ze praatte alleen een beetje lang tussen de nummers en dat vond ik vervelend.

Joss Stone

En dan John Miles. Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik fan ben van John Miles. Het nummer ‘Music’ is mijn favoriet. Daarnaast deed hij het nummer ‘All by myself’.

John Miles

Verder waren er de bekende klassieke stukken. De combinatie tussen pop en klassiek vind ik altijd heel mooi gedaan. Het licht vond ik dit jaar heel goed. Het grote videoscherm was een echte toevoeging.

Het was een geslaagde dag!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Deze week komen er weer recensies online!

Liefs en tot snel,

Veronique

2 Replies to “Plog: Night of the Proms”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge