Verhuisblog #5: Tubble, gordijnen uitzoeken & inrichten

Alweer verhuisblog nummer 5! Wat gaat de tijd toch snel. In deze verhuisblog ga ik je mijn bad laten zien (Tubble), zoek ik gordijnen uit en krijgt alles langzaam een plekje. Kijk je mee?

Tubble

Als je me al langer volgt, dan weet je dat ik gek ben op in bad gaan. In dit appartement heb ik geen bad en daarom kocht ik een Tubble (een opblaasbaar bad). Ik kocht de uitvoering met de opblaaspomp en daardoor stond het badje binnen 1 minuut op. Je vult hem vervolgens gewoon en je laat hem leeglopen met een slang die je in het doucheputje hangt. Het bad is zo leeg! Er hangt wel een prijskaartje aan, maar voor mij is het dat wel waard! Als we douchen, dan zetten we hem even rechtop en anders staat hij gewoon op in de badkamer. Ideaal!

Gordijnen uitzoeken

In de woonkamer hebben we een rolgordijn en inbetween gordijnen in het wit. Op de studeerkamer en de slaapkamer hebben we nog niks. Nu slapen we met leengordijnen voor de ramen. Door de leengordijnen kwamen we er trouwens achter dat een gordijnrail kapot is. Hij is gewoon doorgezaagd en daardoor vallen de gordijnen eraf. Voor nu hebben we een oplossing, maar met de nieuwe gordijnen komt er een nieuwe rail.

Op het kantoor gaan we voor inbetween gordijnen in het wit. In de slaapkamer gaan we voor offwhite verduisterende gordijnen. Over een paar weken komen ze binnen! Spannend!

Inrichten en een oven

Langzaam zijn we aan het wennen en steeds meer spullen krijgen een plekje. De berging is een groot Tetris-spel. En inmiddels hebben we onze oven binnengekregen! In dit appartement zat geen fornuis en oven, dus we hebben een losse kookplaat besteld en een losse oven. We gaan de kookplaat op een tafeltje van de Ikea zetten. Deze komt 2 april binnen.

Verder hebben we gegourmet, genoten van allerlei wandelingen, bakte ik een kwarktaart in onze nieuwe keuken en ruimde ik het oude huis op. Hieronder even een compilatie ­čśë

De volgende keer deel ik meer over het afscheid van ons oude huis en vertel ik over het koken in de nieuwe keuken. Tot de volgende keer!

Liefs,

Veronique

*Dit artikel is niet gesponsord, bevat geen gekregen producten of betaalde samenwerkingen. Meer weten over samenwerkingen?  Ik deel dit uit enthousiasme met je. Wil je meer weten over samenwerkingen? Lees dan de disclaimer of lees meer over samenwerkingen.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge