Veronique’s Boekenhoekje bestaat 2 jaar!

VerjaardagblogVandaag bestaat Veronique’s Boekenhoekje 2 jaar! Hoera! Tijd voor een feestje!

Veronique’s Feestweek

De hele week staat al in het teken van de Veronique’s Feestweek. We vieren o.a. mijn verjaardag en een beetje mijn blogverjaardag.

Een jaar geleden had ik nooit gedacht, dat ik zo’n Feestweek zou organiseren. En al helemaal niet dat het zo’n succes zou worden. Ik ben apetrots! Steeds meer lezers genieten van Veronique’s Boekenhoekje en dat is zo bijzonder.

Leuke dingen

Dit jaar maakte ik zoveel leuke dingen mee. Ik mocht te gekke boeken lezen en ik werd gevraagd voor The Indie Awards. Dat was toch wel een beetje een droom die uit kwam. Ik vind het nog steeds bijzonder! (Inmiddels ben ik druk aan het lezen voor de Awards…) Ik vind ook elke samenwerking met een schrijver of uitgever heel leuk. Elke keer vind ik het mooi en bijzonder, dat iemand waarde hecht aan mijn mening.

Ik blijf lekker mijn ding doen en gewoon eerlijk mijn (enthousiaste) mening geven. Bedankt voor je samenwerking met Veronique’s Boekenhoekje. Bedankt als je Veronique’s Boekenhoekje volgt. Bedankt!

Veel liefs,

Veronique

5 Replies to “Veronique’s Boekenhoekje bestaat 2 jaar!”

 1. Proficiat!
  Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van jouw Boekenhoekje!
  Ook gefeliciteerd met jouw verjaardag, wel wat laat maar nog niet te laat.
  Grts

 2. Gefeliciteerd! Je doet het super goed!!
  Met je spontane en eerlijke recensies heb je een hele mooie blog gemaakt!
  Ga zo door!
  Liefs Marion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge