Veronique’s week 43: Veel Tommy en spannende dingen

Deze Veronique’s Week zit vol Tommy en ik kreeg spannend nieuws! Lees je mee?

Vrijdag 6 september 2019

Tommy moest naar de dierenarts. Onder narcose werd zijn gebit gereinigd. Erg spannend vonden wij het, maar het is goed gedaan. ’s Avonds gingen we even langs hem en hij was vooral erg moe.

’s Middags sloot ik mezelf op in de studeerkamer bij vriendlief. Het was scriptietijd! Ik maakte een aantal mooie meters. Het begon steeds meer helder te worden.

Tom
Tommy

Zaterdag 7 september 2019

Ik las Kamer 305 van Yvonne Franssen uit. Wat een goede thriller is dat zeg! Wauw! Dikke aanrader!

’s Middags ging ik naar de kringloopwinkel in Sittard. Wat een mooie zeg! Heel ruim en licht. Ik kocht twee boeken: De dood in antiek van Appie Baantjer en Crash van Mariëtte Middelbeek.

Daarna nog even langs de Action. Ik kocht o.a. de blauwe broodtrommel. Hier gaat mijn fruit in voor op mijn werk. Zo handig!

Shoplog!

Zondag 8 september 2019

Na een dagje opruimen in huis ging ik koken. Ik maakte zelf Thaise rode curry met zelfgemaakt naanbrood. O man! De hemel! Ik had geen hoeveelheden of recepten en ik deed maar wat. Eigenlijk zoals oma altijd kookte. Dat voelt soms goed!

Hier word ik vrolijk van!
Smakelijk!

’s Avonds kwam mijn zusje langs en keken we Expeditie Robinson. Heerlijk programma.

Maandag 9 september 2019

Ik had mijn eerste werkoverleg ooit. Eerlijk? Ik vond het pittig en ik merkte dat ik alle energie opslurpte. Dat moet ik nog even leren, maar ik vond het ook inspirerend.

’s Middags was ik vrij en kwam ik thuis met knallende koppijn. Ik kroop in bed en sliep 2 uur. Mijn hoofdpijn was weg. Deze quote kwam ik naderhand tegen en was zo van toepassing!

Goede quote!

Dinsdag 10 september 2019

Ik werkte een dagje en daarna ging ik snel naar huis, want…. deel 85 van Baantjer lag in de bus!!! Bij deze eerste editie kreeg je ook een kwartetspel. Ik maakte hem samen met jullie open. Dit kun je zien in de video hieronder of hier is een link:

Kwartet!
Nieuwe Baantjer!!!!

Woensdag 11 september 2019

Tja. Deze dag was heel bizar, spannend en leuk! Ik ging werken en ik kreeg een hele nieuwe uitdaging in mijn schoot geworpen. Een kans die ik moest aangrijpen en dat heb ik gedaan. Ik vertel jullie snel meer 🙂

Samen knuffelen

Op naar mama en daar was Tommy. Samen knuffelen. Spontaan kwam hij bij mij logeren! Altijd leuk! Lekker samen wandelen in de regen en wind en samen tv kijken en lezen. Donderdagochtend werd ik wakker van een neus in mijn gezicht. Goedemorgen!

Donderdag 12 september 2019

Mijn scriptiedag! Ik werkte in de ochtend aan mijn scriptie en kwam weer wat verder. Tommy was mijn morele steun en dat was fijn. Lekker samen knuffelen in de pauzes en samen wandelen met mama.

Tijd voor post! Van Bertina Mulder kreeg ik haar nieuwe boek De Veluwse Verdwijning. Eind september is hij te koop en mijn recensie volgt in oktober! 🙂

Mooierd!

Dit was mijn spannende, bizarre week! Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

De boeken uit dit artikel vind je hier:

Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge