Wat is Achter het boek?

Achter het boekOp Veronique’s Boekenhoekje verschijnen allerlei recensies over verschillende boeken. Ik lees een boek, schrijf een recensie en vervolgens publiceer ik de recensie. Soms zou ik graag meer willen weten over het boek. Waarom heeft de schrijver bepaalde keuzes gemaakt en wat inspireerde hem of haar? In Achter het boek komen we erachter.

Wat is Achter het boek?

Achter het boek is een interview-artikel. In dit artikel stel ik vijf korte vragen aan de schrijver over zijn of haar boek. Het interview is bedoeld als verdieping op de recensie van een boek. Hierdoor krijg je als lezer meer informatie over het boek en kun je je een beter beeld vormen van een boek.

Ik vind het heel spannend om deze nieuwe categorie toe te voegen. Het geeft Veronique’s Boekenhoekje iets meer diepgang. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Liefs,

Veronique

4 Replies to “Wat is Achter het boek?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge