(Gesloten)Winactie: Descartes in Amsterdam – Hans Dooremalen

Winactie Descartes in AmsterdamVan 6 juni 2018 t/m 24 juni 2018 zijn de Spannende Boekenweken. En om dit te vieren heb ik vandaag een spannende winactie voor jullie. Vanochtend kwam de recensie van het boek Descartes in Amsterdam van Hans Dooremalen online. Dit boek is een spannende detective in een historische context met een vleugje filosofie. In samenwerking met Boom uitgevers Amsterdam mag ik 1 exemplaar weggeven van dit boek. Hoe tof! Hieronder lees je meer over de voorwaarden. Doe je mee?

Hoe doe je mee?

Om mee te doen aan deze winactie, laat je een reactie achter met een geldig e-mailadres onder dit artikel.

Deze winactie is gesloten! De winnaar is bekend en heeft een mailtje gehad.

Veel succes!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Boom uitgevers voor het exemplaar!

*Mijn recensie van Descartes in Amsterdam is hier te vinden.

14 Replies to “(Gesloten)Winactie: Descartes in Amsterdam – Hans Dooremalen”

  1. Leuke aktie. Thriller, historisch en een vleugje filosofie, dat maakt echt nieuwsgierig naar dit boek.

  2. Dat klinkt echt als een leuk boek (natuurlijk eerst even snel je recensie gelezen), dus hoppa, dat wil ik wel winnen! Eens kijken of ik een beetje geluk heb 🙂

  3. Wat leuk! Dat lijkt me een geweldig boek, vooral dat fleugje filosofie in deze triller lijkt me wel wat! 🙂
    Ik doe graag mee!

    Super leuk blog trouwens! Ik kende het nog niet maar ga mezelf meteen even volger maken op insta!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge