(Gesloten) Winactie: Schaduwzus – Bert Kaag

Winactie_Schaduwzus_Bert Vandaag kwam de recensie van het boek Schaduwzus van Bert Kaag online. In samenwerking met Uitgeverij Aspekt mag ik 1 exemplaar van deze spannende psychologische roman weggeven! Hoe tof is dat?! Hieronder lees je meer over deze winactie.

Hoe doe je mee?

Om mee te doen aan deze winactie, laat je een reactie achter met geldig e-mailadres onder dit artikel.

De winnaar heeft bericht van mij gehad. Deze winactie is gesloten!

Liefs,

Veronique

*Dit boek heb ik gekregen van Uitgeverij Aspekt.

59 Replies to “(Gesloten) Winactie: Schaduwzus – Bert Kaag”

  1. Ohh gaaf doe graag mee , lees nu toevallig Schaduwzuster van Simone van de Vlugt .
    Ben benieuwd naar Schaduwzus

  2. Ik houd van psychologische romans en heb overleden zussen. Dit lijkt mij een bijzonder boek, daarom doe ik graag mee! 😍

  3. Ik doe graag mee met de winactie voor dit boek! Ik ben hoog zwanger en zit al 4 weken vóór mijn verlof thuis ivm klachten.. ik verveel me dood!! Een goed boek is dus zeker wel op z’n plek bij mij!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge