Recensie: Geheim akkoord – Marieke Simons

Geheim akkoordVan Futuro Uitgevers kreeg ik het boek Geheim akkoord van Marieke Simons in mijn brievenbus. Ik had het boek al vaker op social media gezien en ik was heel nieuwsgierig naar het verhaal. Maak je klaar voor een hele enthousiaste recensie… Lees je mee?

Het verhaal

“Geheim akkoord” gaat over Aisling. Na tien jaar komt zij terug in het leven van haar oude buurjongen en beste vriend Thomas. Allebei hadden ze als kind muzikale ambities, maar bij Aisling is deze ambitie veranderd in angst. Ze staat langs de zijlijn bij het startende succes van Thomas en zijn band. Ze geniet en het voelt alsof Aisling en Thomas nooit gescheiden zijn geweest. In sneltreinvaart komen ze in aanraking met pieken en dalen. Aisling wordt verliefd op Thomas’ aartsvijand en zorgvuldig bewaarde geheimen worden aan het wankelen gebracht. Overwint de liefde of kiezen ze voor vriendschap?

Mijn mening

Ik ben heel enthousiast over “Geheim akkoord.” In het begin leek het een simpel verhaal te zijn en leek het op andere romantische feelgoodverhalen. Door een hele goede, onverwachte plottwist komt er meer diepgang in het verhaal en wordt er afgerekend met het ogenschijnlijke ‘simpele’ verhaal.

Soms raak je de draad kwijt in het verhaal en zijn er onduidelijkheden in de dialogen. Toch ergeren deze dingen mij niet. Het verhaal zit heel goed in elkaar en dat maakt veel goed.

De schrijfstijl van Marieke Simons is fijn en makkelijk. Het is heel toegankelijk geschreven. Het verhaal is prikkelend en de personages worden omgeven met mysteries. Daarnaast is het verhaal heerlijk romantisch. Ik kreeg goede kriebels van dit boek.

Ik ga niks verklappen, maar dat begin is geniaal! Meer zeg ik niet…

Geheim akkoord zit enorm goed in elkaar en is heerlijk romantisch!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Futuro Uitgevers voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge